Super Junior 送圭迎赫海相愛相殺討論區(3)

1001 回覆
23 Like 5 Dislike
@RRRabbit-n-: 170520 #圭贤# FM 他现在说很担心elf会离开,说两年很容易变心的,说朋友的女朋友就在退伍之后分手了,所以希望大家不要变心 哥哥说 全世界的声音里面 最喜欢自己的声音😂 对对对 我们也最喜欢你的声音 ​​​

你知唔知我地已經等左幾多個兩年😌
區區再多兩年 小問題😌

依點我又覺得唔係呀圭諗多左嘅
年年有n個新人團跑出
大隊又n年冇出專輯
肯定走左唔少唔係死忠嘅飯
要記住好多人可能係貪suju當年sorry sorry 夠紅先留意suju 亦有人係貪suju夠靚仔
確實 依度嘅每一位可能都係老飯 夠死忠
但係唔係個個飯都能夠花咁多時間去愛一隊組合
官方fan club嘅人數月月都跌
naver YouTube ig d comment 男人們都能夠睇到
我覺得佢地係真心感受到粉絲嘅熱情少左 所以先咁講
@RRRabbit-n-: 170520 #圭贤# FM 他现在说很担心elf会离开,说两年很容易变心的,说朋友的女朋友就在退伍之后分手了,所以希望大家不要变心 哥哥说 全世界的声音里面 最喜欢自己的声音😂 对对对 我们也最喜欢你的声音 ​​​

區區再多兩年 小問題😌

等得起先係真愛😌😌

由中學等到依家出黎做野

我之前個幾年都只係會睇佢地節目同消息
係去完圭con之後先充滿熱情
新出啲團年紀仲細過我 所以已經變唔到心 放心

區區再多兩年 小問題😌

年年有n個新人團跑出
大隊又n年冇出專輯
要記住好多人可能係貪suju當年sorry sorry 夠紅先留意suju 亦有人係貪suju夠靚仔
naver YouTube ig d comment 男人們都能夠睇到

我都明 只係我覺得依家留得番係到既都應該係真愛飯
要走既一早走哂
淨係睇大雲youtube view 已經知真係好差
每次出街淨係會聽到啲人講exo btob bts 已經知時代變左
不過我硬是覺得只有sj 先可以走到咁遠
170520圭賢FM
兩年什麼的,很快就會過去的,對嗎?所以不要哭,都要開開心心的,我會好好的健康的回來的,大家也會變得更漂亮的!即使我走了也記得要聽我的歌哦,不要哭,愛你們∼
哥哥好溫柔好溫柔的說這段話簡直骨頭都要酥了怎麼辦🙈🙈🙈 ​​​

CR gamers302|曹敏貞_LN

下班圖 強大既ELF

新西 應援認證圖

區區再多兩年 小問題😌

年年有n個新人團跑出
大隊又n年冇出專輯

宜家刷wb 一頁90%係其他團
Btw 新人報個到先
赫飯

之前舊電腦中毒 睇con d 血汗相唔見哂

區區再多兩年 小問題😌

年年有n個新人團跑出
大隊又n年冇出專輯

宜家刷wb 一頁90%係其他團

Agree
明明以前follow𠴱啲人係因為佢地係elf
但依家啲post係講其他明星
170520圭賢FM-希澈影像
“其實圭賢以前受過很嚴重的傷,但很幸運的是圭賢現在很健康,真的是萬幸啊,倒也不是故意要在這個時候說這件不太高興的事情,但真的到現在為止當初那件事在我腦海裡還是特別特別清晰。所以我真的很想對現在這麼健康的圭賢說聲謝謝!” ​​​

Cr 曹敏貞_LN
-
雖然個次意外真係唔想有發生過 但亦因爲有呢次意外令大家更珍惜對方
@浅光ShallowBlue: 【直播】170520 圭贤FM
宋闵浩,安宰贤,殷志源,金国镇、金九拉、尹钟信、姜虎东、李秀根,希澈、艺声、利特 Message to Kyuhyun
http://t.cn/RauDY2z
前线:慧子 ​​​
都是圭圭的好朋友
@cup_20190524: 三次爆哭的我…遇到我偶像淚點就很低…一是新歌이젠 안녕,二是一週一次的約定,三是他要下台前溫柔的看著每個人說我愛你不要哭…他說為了讓我們能多看他一點,他還準備了別的企劃(還沒發表),所以我們還有禮物可以期待,最後要下台前他還說”你們可以喜歡別的歌手喔,我也會一起喜歡的”那麼溫柔ㅠㅠ ​​​

除左你地 我唔會鐘意其他人
@just_waiting_for_2H
阿圭飯咪:我有多喜歡東海哥妳們都知道對吧
我每次叫東海哥時都是叫他
東海~東海的。

團寵就是團寵啦
FM准備得很簡單,一把吉他,一台keyboard,剩下就只有最干淨的圭賢的原聲。
雖然真的最后了,不悲傷,不矯情。閑話家常,與其說是一場公演,更像一場隨心,即興的聚會。會忘詞,會入錯拍,但是仿佛看著日常的你,那麼真實,毫無保留。
最后你說:“雖然不能給大家唱live,但是歌聲會在大家的耳朵裡的吧”。還有剩下很多的放送,還有准備了一些目前還不能公開的事情,聽語氣,8輯也會換個方式參與的吧?每個月第一個星期六,約定在SNS裡見面!比起入伍的不安,覺得你更擔心飯們的空虛寂寞。你已經你很努力了,兩年轉眼就會過的對吧!❤

Cr Holicwook
-
每月第一個星期六 我會好好期待
@cup_20190524: 三次爆哭的我…遇到我偶像淚點就很低…一是新歌이젠 안녕,二是一週一次的約定,三是他要下台前溫柔的看著每個人說我愛你不要哭…他說為了讓我們能多看他一點,他還準備了別的企劃(還沒發表),所以我們還有禮物可以期待,最後要下台前他還說”你們可以喜歡別的歌手喔,我也會一起喜歡的”那麼溫柔ㅠㅠ ​​​

仲有未發表嘅禮物,曺圭賢真係好好啊

仲有未發表嘅禮物,曺圭賢真係好好啊

全世界最好的曹圭賢
just_waiting_for_2H

哦?對了!! 阿圭是義務,所以去論山3週後
是不是又回首爾了??
回首爾的話,是不是還繼續住宿舍??
然後赫海回來也住宿舍
接下來83,2人就會覺得他們那邊好熱鬧啊…
然後就又搬回去的話...

切拜實現啊~

乜個宿舍唔係比exo住左咩
定係佢地搬左去另一到

是不是又回首爾了??
然後赫海回來也住宿舍

切拜實現啊~

定係佢地搬左去另一到

之前響wb見過話好似搬左去6樓住
https://www.facebook.com/LingerYouOPPA/videos/823797514452093/
170520 圭賢FM

宋閔浩,安宰賢,殷志源,金國鎮、金九拉、尹鐘信、姜虎東、李秀根
希澈、藝聲、利特 給圭賢的影像留言

cr:淺光ShallowBlue

除了隊裡哥哥們的留言
新西遊記裡哥哥弟弟的也來留言給圭圭了
圭圭 唔捨得啊

是不是又回首爾了??
然後赫海回來也住宿舍

切拜實現啊~

定係佢地搬左去另一到

之前響wb見過話好似搬左去6樓住

不過圭入左就等於童自己住
https://www.facebook.com/LingerYouOPPA/videos/823797514452093/
170520 圭賢FM

宋閔浩,安宰賢,殷志源,金國鎮、金九拉、尹鐘信、姜虎東、李秀根
希澈、藝聲、利特 給圭賢的影像留言

cr:淺光ShallowBlue

除了隊裡哥哥們的留言
新西遊記裡哥哥弟弟的也來留言給圭圭了

新西遊記
radio star
兩年冇圭賢sosad
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞