[髮油撚]放低你用緊隻pomade

1001 回覆
8 Like 4 Dislike
會唔會好黏頭髮

用過一隻抓一抓頭髮都甩幾條,即刻丟撚左

UWB嚟講要硬一定係BS

Firsthand supply都好resilient

俾你引到好想買

利伸非打手 我用左2次就無用放左係到 hair type唔岩

你hair type 係咩?
其實我個頭都幾直幾粗幾硬
最滿意既效果都係由硬野五寶呢d gel pomade整出黎 但心郁郁想試下firsthand

巴打唔係用開clay咩

係thug 到剪都係用pomade 埋尾

仲struggle緊要唔要留長埋個角位
老mk成身rick owens去睇鳩拍蠔

Firsthand supply都好resilient

俾你引到好想買

利伸非打手 我用左2次就無用放左係到 hair type唔岩

你hair type 係咩?
其實我個頭都幾直幾粗幾硬
最滿意既效果都係由硬野五寶呢d gel pomade整出黎 但心郁郁想試下firsthand

巴打唔係用開clay咩

係thug 到剪都係用pomade 埋尾

仲struggle緊要唔要留長埋個角位

要留就成個頭一齊留
老mk成身rick owens去睇鳩拍蠔

唔好再討論佢 搞到成個post低汁左
巴打們
有冇天然野易洗推薦
用藍豬覺得好好用
gary話說最近啲相用咗咩Apps較effect?
靚咗咁多嘅
gary話說最近啲相用咗咩Apps較effect?
靚咗咁多嘅

都係果個 不過啲位光線良好左

召喚 長期使用粉紅豬,綠豬 用家
會唔會好黏頭髮

用過一隻抓一抓頭髮都甩幾條,即刻丟撚左

比較waxy果d heavy hold係會嫁 可以做既就係condition下d 頭髮 (oil/tonic/serum) 同轉用medium hold 或者濕頭髮落

Gel type就最易apply 多數都唔會kick

綠豬易推但係偏愛粉豬
有冇d light weight 又好hold既clay/pomade介紹下
用緊黑豬 但係一陣就塌
用過mm 唔知點解完全唔好hold
有冇d light weight 又好hold既clay/pomade介紹下
用緊黑豬 但係一陣就塌

Mm 放唔放?
用緊黑豬 但係一陣就塌

Mm 放唔放?

留tg 我影張相你睇 用左唔係好多 唔知你接唔接受到
用開江獸想試下黑豬會唔會唔夠力?

綠豬易推但係偏愛粉豬

我都係用粉豬多,之前用水性 一大汗就玩完

轉左油性返唔到轉頭 同埋轉其他油性既Heavy Hold 產品 都硬係好似差減d 野咁
用緊黑豬 但係一陣就塌

Mm 放唔放?

留tg 我影張相你睇 用左唔係好多 唔知你接唔接受到

Balm 定chrome?
@enginearrr

綠豬易推但係偏愛粉豬

我都係用粉豬多,之前用水性 一大汗就玩完

轉左油性返唔到轉頭 同埋轉其他油性既Heavy Hold 產品 都硬係好似差減d 野咁

Goon grease笑而不語
Clay嚟講ACP LMC DSC CC都唔錯

師兄,可否解說一下上面的簡稱
用緊黑豬 但係一陣就塌

打底是必需的
Clay嚟講ACP LMC DSC CC都唔錯

師兄,可否解說一下上面的簡稱

Arcadian clay pomade
Lockhart's matte clay
Dead sea clay
Courage clay

連joe自己都淨係用smooth就知咩事

佢仲要出clay

Blumaam 隻clay究竟出未呢

我都想知
上年11月開始話cavalier clay 就黎出
出到而家都未有

覺得chaptr cream一定係伏

Blumaan 呢間野好伏 收左人半年錢都唔發貨

留名聽內幕野

做呢間野代理好心酸
錢就比晒 貨遲遲都無
唔夠錢洗要cap水就掉啲貨出黎
用緊黑豬 但係一陣就塌

打底是必需的

有打啊 用緊quicksand/labelmen隻hair thickening tonic
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞