[髮油撚]放低你用緊隻pomade

1001 回覆
8 Like 4 Dislike

藍豬
LOCKHART

我做左D咩呢?

我走果時我同你講BYE BYE
你果下係望住電腦定IPAD
隻手係咁意揮一揮
眼尾望都唔望下
好似趕我走咁
有D不受尊重咁

Gary不嬲係咁
有時吹吹下水佢都要覆wts/客咖

唔係既, 巴打專程上黎支持我..係我做得唔好.
Sorry呀 大春

有客入黎要即刻停低手上工作
大叫234
90度鞠躬
之後幫人按下摩,打下飛機,含下

又盲撐 其實我覺得佢上面態度都串串地 有需要咁咩

搞下gag都叫盲撐
點解每幾頁就變一次飛機Post 

講番先
有冇咩髮油/clay/hair cream 係啱工程友/頭盔友用
成日戴一日扁曬想梳番

一定係ob pomade/ob clay

梳唔梳得番個pomp呢

Gary不嬲係咁

Sorry呀 大春

大叫234
90度鞠躬

你唔好搞事 以後叫你條女黎買啦 我唔賣比你

我咪係條女。。。

哦咁得喇 你話幫我訂果盒CL呢? 以為我唔記得?

咪話你遲咗講 佢都就用晒你仲未有得用

講番先
有冇咩髮油/clay/hair cream 係啱工程友/頭盔友用
成日戴一日扁曬想梳番

梳唔梳得番個pomp呢

ob pomade一定得
我入咗隻ob clay仲未試唔肯定
頭先唔記得問
藍豬打底用tonic 定quicksand 好?

我做左D咩呢?

隻手係咁意揮一揮
眼尾望都唔望下
好似趕我走咁
有D不受尊重咁

Gary不嬲係咁

Sorry呀 大春

大叫234
90度鞠躬

搞下gag都叫盲撐

拿 大家認住紅色衛衣呢個絲打搞到髮油post雞犬不寧
頭先唔記得問

Quicksand會整到好粗糙
用pomade一定係tonic

Sorry呀 大春

大叫234
90度鞠躬

你唔好搞事 以後叫你條女黎買啦 我唔賣比你

我咪係條女。。。

哦咁得喇 你話幫我訂果盒CL呢? 以為我唔記得?

咪話你遲咗講 佢都就用晒你仲未有得用

屌嬲... 邊個要絲打紅色衛衣流出 pm

隻手係咁意揮一揮
眼尾望都唔望下
好似趕我走咁
有D不受尊重咁

Gary不嬲係咁

Sorry呀 大春

大叫234
90度鞠躬

搞下gag都叫盲撐

拿 大家認住紅色衛衣呢個絲打搞到髮油post雞犬不寧

我冇管好條女 對唔住各位
頭先唔記得問

Tonic lA 如果夠力就底都唔洗打
頭先唔記得問

唔該兩位
頭先唔記得問

破鏡重圓
頭先唔記得問

破鏡重圓

有人wtsapp我 叫我唔好搞事
我已經backup左紅色衛衣既ig 好多相
講返髮油 firsthand 幾 好用
星期3 到貨
頭先唔記得問

破鏡重圓

有人wtsapp我 叫我唔好搞事
我已經backup左紅色衛衣既ig 好多相

真。紅色衛衣有鳩喎ching
有冇咩oil base clay 推介?
用開ob咪用過ob clay

Uppercut隻 matt clay

過多2日post

過多2日post

效果如何?有巴打話好快乾?

過多2日post

巴打都係開舖?

好明顯啦

過多2日post

邊間?
今日第一日用oil based gel完洗手洗梳已經feel到好鳩洗 今晚洗頭有排捱
不過用落我都係鐘意uwb多啲 由其crystal lake

講番先
成日戴一日扁曬想梳番

梳唔梳得番個pomp呢

我用開粉紅豬 完全無問題 帶完頭盔都梳得返
踢波打波跑步做Gym 做完運動之後梳都完全無問題

過多2日post

邊間?

s字頭
OB Clay我自己都未試
過2日post 有興趣留意下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞