[髮油撚]放低你用緊隻pomade

1001 回覆
8 Like 4 Dislike
今日再用uppercut,用量落多左
個頭硬撚到仆街 ,一陣踢波睇下散唔散先
同埋隻椰子味好撚好聞

邊隻?deluxe?
同埋隻椰子味好撚好聞

Iron one同江獸/uppercut,我覺得iron one輸少少
Iron one之前用太快乾,過左陣個梳要濕少少水先得

iron two呢
想問有冇silver rush 賣

藍豬
點會唔夠hold

藍豬
點會唔夠hold

點解會咁 係咪鬼佬髮質差咁遠

香港潮濕?

咁粗硬直用咩打底好

髮尾同後腦成日拱起,唔識貼落個頭度

長期用開油性同埋超硬髮質既我
如果係好想gel到好貼服 又滑身
試下吹到9成乾 落少少凡士林 再用梳吹貼佢

凡士林

玩咁大

落幾多份量

呢個巴打好hardcore嫁... 之前掉把梳落鑊煮...

深層清潔,幫把梳

凡士林我都係試過一次
JS Sloane 覺得點,陣味好好聞

今日用heavyweight 又係好香
呢隻野啲質地同出面果啲唔同
第一次用江獸, Hold足18個鐘

我買錯左呢隻 以為係superior個隻 不過都好正 Superior幾時返貨呀gary豬 我覺得佢有d似cool grease 再粘d實d
同埋隻椰子味好撚好聞

邊隻?deluxe?

係!岩岩踢完波
完全無事
巴打們有冇barber shop 推介

我買錯左呢隻 以為係superior個隻 不過都好正 Superior幾時返貨呀gary豬 我覺得佢有d似cool grease 再粘d實d

兩隻都有呀⋯⋯
同埋隻椰子味好撚好聞

邊隻?deluxe?

係!岩岩踢完波
完全無事

Ho ball
新鋪好遠

買左uppercut 試下
看鋪師兄啲銀器幾靚
同埋隻椰子味好撚好聞

邊隻?deluxe?

係!岩岩踢完波
完全無事

Ho ball

有時睇波覺得d球員9成用pomade而且大部份係oilbased如果唔係點會完左上半場都唔塌 相反wax 同clay就流d汗即塌
同埋隻椰子味好撚好聞

邊隻?deluxe?

係!岩岩踢完波
完全無事

Ho ball

有時睇波覺得d球員9成用pomade而且大部份係oilbased如果唔係點會完左上半場都唔塌 相反wax 同clay就流d汗即塌

好多都係用suavecito
有無人用過mister pompadour beeswax paste ?
佢而家做緊promo
同埋隻椰子味好撚好聞

邊隻?deluxe?

係!岩岩踢完波
完全無事

Ho ball

d球員好少會留到個頂好長 suavecito短頭髮係幾好用
同埋隻椰子味好撚好聞

邊隻?deluxe?

係!岩岩踢完波
完全無事

Ho ball

你又知?
同埋隻椰子味好撚好聞

邊隻?deluxe?

係!岩岩踢完波
完全無事

Ho ball

而家做完步踩緊機,爆汗都無事
除左無咁硬但hold到
同埋隻椰子味好撚好聞

Iron one同江獸/uppercut,我覺得iron one輸少少
Iron one之前用太快乾,過左陣個梳要濕少少水先得

自膠iron ore,成日打ore自動收左one都無留意
同埋隻椰子味好撚好聞

邊隻?deluxe?

係!岩岩踢完波
完全無事

Ho ball

幾十萬港紙周薪都用骨仔
同埋隻椰子味好撚好聞

邊隻?deluxe?

係!岩岩踢完波
完全無事

Ho ball

幾十萬港紙周薪都用骨仔

骨仔好似有sponsor d 球員
早排係gary度買左黑豬黎用,用極前面啲頭髮點都彈返落黎,就冇再用過
係咪買返支打底水好啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞