[髮油撚]放低你用緊隻pomade

1001 回覆
8 Like 4 Dislike
請問如果要用tonic打底大家會用邊隻同埋點用?
用緊藍豬但好易塌
Gary哥,uppercut feather weight夠唔夠力gel all back果d?

Gary仔得啦
呢隻野岩軟髮
Gary哥,uppercut feather weight夠唔夠力gel all back果d?

Gary仔得啦
呢隻野岩軟髮

Gary BB/Gary豬得唔得?
頭髮軟有冇邊隻water based pomade 介紹
同埋打底用邊隻好
頭髮又硬又彈又厚
用緊iron ore 都好似唔係好舊
唔知係量定手勢問題
聽日上黎學野先
同埋打底用邊隻好

幾鐘意用crystal lake
同埋打底用邊隻好

要要髮好啲嗰排先好睇
不過好潤
同埋打底用邊隻好

要頭髮好啲嗰排先好睇
不過好潤
今日乜野都無用淨用藍豬真係完全無力 成個癲佬係咁整起啲頭髮

點會

點會

點解唔會既巴打有用開?

你頭髮好硬?藍豬未致於完全無力喎
試下落多啲?

點會

點解唔會既巴打有用開?

好耐冇用gel type 啱啱玩嗰時用過

Gary仔得啦
呢隻野岩軟髮

係好輕身,軟髮都起到高樓
但好kick好難梳

點會

點解唔會既巴打有用開?

試下落多啲?

我諗唔會唔夠喎
因為我用江獸都差唔多份量 定係江獸太好hold

我用一隻食指頭咁上下,hold唔到全日
可以點補救?
利申 軟直髮撚

Gary仔得啦
呢隻野岩軟髮

係好輕身,軟髮都起到高樓
但好kick好難梳

呢隻野應該手摷適合啲

點會

點解唔會既巴打有用開?

試下落多啲?

我諗唔會唔夠喎

可以點補救?
利申 軟直髮撚

再落多一指

Gary仔得啦
呢隻野岩軟髮

夠力?
如果上gary哥果到(係咪觀塘?)係咪會有推介用邊隻岩我

官塘或者太古誠都會有專業推介

點會

點解唔會既巴打有用開?

試下落多啲?

我諗唔會唔夠喎

可以點補救?
利申 軟直髮撚

再落多一指

經歷之談
要挖落去一隻手指節嘅份量先夠
你了下了下咁一隻手指節嘅份量係唔夠
借左朋友盒uppercut,覺得江獸好用d

點會

點解唔會既巴打有用開?

試下落多啲?

我諗唔會唔夠喎

可以點補救?
利申 軟直髮撚

再落多一指

軟髮我覺得唔好落咁多,反而吹同打底重要啲

利申:軟髮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞