[髮油撚]放低你用緊隻pomade

1001 回覆
8 Like 4 Dislike
岩岩剪左油頭髮型
係咪2個星期就要修一次到?

基本上係。

第二個星期後盡量唔望側邊 捱多一星期

側邊真係好撚麻煩
頭頂起碼可以留
有時淨係為咗側邊長到飛起就要特登去剪
兩星期剪一次又太快未算太長同埋剪barber都要2xx-3xx
三四星期又太長好難忍到咁耐
岩岩剪左油頭髮型

基本上係。

側邊真係好撚麻煩
頭頂起碼可以留
兩星期剪一次又太快未算太長同埋剪barber都要2xx-3xx

速剪淨係鏟兩邊後面
不過要同佢分好條界先同埋講要咩size
算係可以接受
前日係Gary巴太古店買左樽Red house,用落都幾舒服
但係有啲難挖出黎

多謝 試試用手指甲反方向挖出來

用量係咪真係同用江獸差唔多?
不過亂左之後用手指翻梳個感覺好柔好正, billy無介紹錯
大家平時上油用開幾多?
我用藍豬上都好快塔

大家平時上油用開幾多?
我用藍豬上都好快塔

巴打我唔知你係咪同我一樣我用藍豬就算份量幾多都唔夠hold 係跌一兩條

你試下重點跌幾條個位 挖一舊仔出黎撻落去

用量真係好虛無,有人頭髮硬 有人頭髮軟 有人頭髮多 有人頭髮少 , 覺得唔夠hold既不如重手啲自己試下 ,旁人真係好難講,有時間既唔好gel頭上黎試下 ,等我地比啲意見
Gary哥,First hand同uppercut featherweight點揀好
岩岩剪左油頭髮型

基本上係。

側邊真係好撚麻煩
頭頂起碼可以留

去$30速剪剪兩邊啦 抵到爛
Gary哥,First hand同uppercut featherweight點揀好

Firsthand

Firsthand

講到好似好撚正
岩岩都買左firsthand
第一次見到gary 哥個銀器partner,都好型棍
等車個陣仲見到gary 係apm 比班地產佬圍

係咪圍住幫佢含

gary應該食住個勢sell番班撚樣買pomade

竟然唔撚sell我買樓

竟然唔撚sell我買樓

咁真係圍住你含呀?

銀器條撚屌好靚仔 各位巴打小心

銀器條撚屌好靚仔 各位巴打小心

唔駛小心啦 我今夜不設防
想問下crystal lake同firsthand係咪都值得入手試試?
想問下crystal lake同firsthand係咪都值得入手試試?

你想要咩效果先?
想要一隻好似江獸咁hold但冇咁shine嘅gel type
巴打們有冇好介紹?

有無人用過呢隻?睇完Sleek個介紹,又係馬拉嘢,又uwb,幾吸引。有無用後包膠 

有無人用過呢隻?睇完Sleek個介紹,又係馬拉嘢,又uwb,幾吸引。有無用後包膠 

唔係賣花讚花香,真係好好用 而且uwb嚟算係最易洗嗰幾隻,稍微難過anchors

唔係賣花讚花香,真係好好用 而且uwb嚟算係最易洗嗰幾隻,稍微難過anchors

咁同Anchors比較又點?

P.S.
我就係啱啱Search ig見到覺得吸引,所以先問其他巴打有無包膠 
而家推Post慢咗好多 
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞