[髮油撚]放低你用緊隻pomade

1001 回覆
8 Like 4 Dislike
有無人用upper cut 隻matt pomade
係手果時無乜野, 一上頭咁快乾/硬咁既?
好ovio有啲難疏, 係咪應該用番紅nau隻pomade?

巴打用咩輸入法
巴打們平時出一出去又唔想gel頭會點做?
頭形又唔啱戴帽
頭形又唔啱戴帽

你咁講除咗直接落街仲可以點
頭形又唔啱戴帽

我會用頭cool
頭形又唔啱戴帽

Snapback啦
頭形又唔啱戴帽

我個頭仲要係短個隻
頭cool應該冇乜用
頭形又唔啱戴帽

Snapback啦

佢唔戴得帽
頭形又唔啱戴帽

Snapback啦

佢唔戴得帽

無其他方法
各位爸打對iron ore有咩睇法?適合咩髮質?hold果方面係點?

隻味好正都夠hold
話說之前第一次用係去adam chan佢幫我落
唔知點解果次gel完果晚洗完頭明明都肯定洗乾淨左
但係iron ore陣味都keep住殘留左喺個頭到幾日
唔知係咪依家用慣左所以feel唔到陣味同埋冇當初第一次用果陣覺得咁濃
各位爸打對iron ore有咩睇法?適合咩髮質?hold果方面係點?

隻味好正都夠hold
唔知係咪依家用慣左所以feel唔到陣味同埋冇當初第一次用果陣覺得咁濃

同江獸比個hold係邊個贏

其實我覺得差唔多

隻味好正都夠hold

其實我覺得差唔多

其實前面有講到,你Google search keywords啦 

江獸隻味唔係個個接受到,Iron ore就真係好快乾。兩者最大缺點講埋啦 
頭形又唔啱戴帽

Snapback啦

佢唔戴得帽

無其他方法

其實有

唔好落街
頭形又唔啱戴帽

Snapback啦

佢唔戴得帽

無其他方法

其實有

唔好落街

集思廣益
頭形又唔啱戴帽

Snapback啦

佢唔戴得帽

無其他方法

其實有

唔好落街

集思廣益

帶假髮
有冇巴打剪過 Handsome Factory?
頭形又唔啱戴帽

Snapback啦

佢唔戴得帽

無其他方法

其實有

唔好落街

集思廣益

帶假髮

落街前剪剪佢先

黎緊中環有分店可能試下

隻味好正都夠hold

其實我覺得差唔多

其實前面有講到,你Google search keywords啦 

江獸隻味唔係個個接受到,Iron ore就真係好快乾。兩者最大缺點講埋啦 

Iron ore之前gary推薦我用 而家開始用第二盒
我頭髮勁硬粗 但我可能用未夠多 有時前陰會跌幾小束咁

黎緊中環有分店可能試下

我就係見中環咁就腳想試下

Snapback啦

佢唔戴得帽

無其他方法

其實有

唔好落街

集思廣益

帶假髮

落街前剪剪佢先

玩build up, 梳一梳就落街

佢唔戴得帽

無其他方法

其實有

唔好落街

集思廣益

帶假髮

落街前剪剪佢先

玩build up, 梳一梳就落街

我會落少少quicksand摷下佢唔好咁塌就算
或者dry shampoo
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞