[髮油撚]放低你用緊隻pomade

1001 回覆
8 Like 4 Dislike
想問下 如果想用髮蠟但又唔想咁'立' 應該用邊隻
想問下 如果想用髮蠟但又唔想咁'立' 應該用邊隻

Push
大家覺得綠豬好唔好用,聽就成日買斷市,但係有咩咁好用?
超級直髮加個頂啲頭髮向前生

求推介

之前試過吹完加用江獸 45分鐘玩完
大家覺得綠豬好唔好用,聽就成日買斷市,但係有咩咁好用?

夠令身 好易推,梳果時好順

求推介

上來 我親手幫你gel

求推介

上來 我親手幫你gel

乜有咁既服務架

odouds唔會出gel type啦 佢應該係想強調易洗個程度 希望同blumaan SMP差唔多就最好

唔是gel type

哩度啲巴打鐘意gel type

都唔係嫁 好多巴打專玩waterbased

me 唔鐘意個頭硬到鐵線咁

小弟技術差要梳好耐 gel type都未搞掂就乾左

gel type都有好處嘅,真係hold得耐,re-style都唔駛
自己間唔使都有用藍豬

變到硬曬個手感好好摸

唔是gel type

gel type都有好處嘅,真係hold得耐,re-style都唔駛
自己間唔使都有用藍豬

變到硬曬個手感好好摸

摸自己碌鳩仲硬啦
正名
一係Gel-type/owb一係uwb

自己間唔使都有用藍豬

變到硬曬個手感好好摸

Gary碌鳩仲硬啦

以家返璞歸真買返suavecito嚟用

岩岩新手玩油頭個時唔識打理,用到屌老母
以家用返又唔係真係咁差

以家用返又唔係真係咁差

以家用返又唔係真係咁差

竟然?初初買用左兩次就送鳩左比人
而家技術好少少同有打底都想試下係咪咁差
其實係咪無咩人用odouds隻water-based 好似無咩人講咁

以家用返又唔係真係咁差

竟然?初初買用左兩次就送鳩左比人
而家技術好少少同有打底都想試下係咪咁差

可能我鐘意小小硬身同埋陣味既關係,我覺得ok

另外同巴打係你一樣,以前唔識打底,以家打埋底又好似做想自己既形狀出嚟
新手請教
自己頭髮情況係 超軟+中等長
個頭平時吹完過一陣就扁哂
效果主要係想膨鬆自然啲

追哂po,唸住入手reuzel tonic/Blumaan smooth打底+Morris motley

想問我既話 reuzel tonic定Blumaan smooth好啲?

同埋想問下舊版戈款黑色Original by Blumaan同新版smooth有咩分別?其實邊隻好用啲?

其實係咪無咩人用odouds隻water-based 好似無咩人講咁

買咗未到
明明以前啲頭髮都幾挺身,訓醒都唔怕扁,
之前用suavecito,起身唔洗吹就咁落少少就岀得街
唔知係咪一到春天,啲頭髮又軟又油油地
新手請教
效果主要係想膨鬆自然啲

追哂po,唸住入手reuzel tonic/Blumaan smooth打底+Morris motley

想問我既話 reuzel tonic定Blumaan smooth好啲?

同埋想問下舊版戈款黑色Original by Blumaan同新版smooth有咩分別?其實邊隻好用啲?

超軟嘅話一定要吹得好,唔係用咩都係一樣塌
Smooth版係取代舊款改良版,就係smooth啲囉
新手請教
效果主要係想膨鬆自然啲

超軟嘅話一定要吹得好,唔係用咩都係一樣塌
Smooth版係取代舊款改良版,就係smooth啲囉

所以唸住試下打左底再吹會唔會好啲,膨鬆啲,
因為之前冇用過打底既野,
上網見到有只叫膨鬆粉
有冇巴打用過
同問 第一次打底試邊隻好
真心想求救好撚耐。。。

我天生髮質勁軟 同bb仔髮質無分別

又幼又軟又要個頂少頭髮

可以點gel呢個

求推介

上來 我親手幫你gel

乜有咁既服務架

江獸45個鐘都冇問題
用pomade真係要打底咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞