Diamond Hand 美股成長區 |歡迎交流 百屌成材

900 回覆
43 Like 14 Dislike

AI 比左long signal 睇下有無料到
update 一下個倉
上個星期5 係個support位 avg down左 NFLX
最尾輸左個手續費收工

update 一下 P&L so far 有 40% profit
雖然唔係好多 不過最重要係consistent keep住咁慢慢上
樓主今晚玩咩
好耐無蒲頭 最主要 無乜野玩 唔想force play

FSLY 坐左幾日 終於有料到比我想像中仲要犀利 主要FSLY management 佢地自己帶頭盔 縮guidance

$3k to $28k ... 900% / $25k profit
ZM lotto 要用支牛先夠快入到

博佢今晚再有analyst upgrade

收市前都用profit入左 lotto...
AMZN 3500c 10/16 @ 3.02
NFLX 550c 10/16 @2.45
咁都接到 犀利犀利
樓主而家仲有咩係手
FSLY呢下勁
update 下個 P&L

10k -> 40k
靠FSLY 不過win rate 都有接近70%
consistency is the key
靠FSLY終於可以Day Trade
smart money真係幾好用
樓主點睇下星期大股財報周 三大指數又好似破唔到新高咁好似冇咩野玩
留名
可以拎黎做輔助因為吾知班友幾時用黎hedge
會盡量keep住update過夜既
即日trade果啲好難update 到比大家
而家個市成日因為個relief bill 走上走落 一個tweet可以上落幾百點 盡量keep住個position 細啲 同埋買遠啲

Cash is also a position 大家想搵錢啫 吾係賭錢
每日day trade 穩陣啲
之前都有巴打DM過問有無tips group

暫時都開心share比大家研究下
盡量收市前update比大家 我既position

Avg down左 FB
最低睇到262係support
加左30手@1.75
點解買咁多唔驚傾唔成stimulus 大盤又再插咩
262呢個位 係一個好strong 既support 所以有信心加倉
等埋歐洲佬收市次次到呢個鐘數就跌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞