Diamond Hand 美股成長區 |歡迎交流 百屌成材

900 回覆
43 Like 14 Dislike
睇得好準

用FB 既profit 喺 2.26 入左AMZN lotto

真係好睇衰AMZN
點睇NFLX? 有d想開call
個人覺得PTON overextend 得太犀利 我相信會pullback 不過都要等confirmation 再玩
玩ER成日比人食價 通常都唔玩 不過apple fitness 準備出 應該會有影響 降低個guidance
d option 比人食價得好犀利 好少玩ER 唔值得博
不過Will 神 mention左 stock split
就係見佢up同埋好多資金流入正股
Option smart money就唔係點見到
我呢幾日都做大淡友 應該唔會賭 ER

FYI
我開唔到張470p 23oct 希望唔好估中
屌...free fall
穿埋 500
屌 NFLX玩完 meet唔到
我last second入唔到張put
話唔定等陣guidance 作故仔 倒升 撚死班友
不過賭業績真係要預先買定 前一日先買d IV高到喊
點睇twtr 大選股?
樓主今晚會唔會再call FB
應該唔追啦 費事高J

大把其他野玩
我玩options 睇得好短線

而家TWTR 比SNAP ER 拉高晒 無乜肉食

不過見佢比侵侵針對 應該無乜運仔行
巴打隻amzn 係咪走左啦?
AMZN係lotto
一係1000% profit 一係輸晒
巴打覺得賺左錢既話 就可以走
如果今朝有入既話 都應該有100% profit
下個support位係 3170 gogogo
Nflx call唔call得過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞