Diamond Hand 美股成長區 |歡迎交流 百屌成材

900 回覆
43 Like 14 Dislike
太多變數 空倉都係個position
好勁呀巴打 繼續支持你
繼續支持我都有average down dkng同跟咗nio
都係10%左右
1.12@20
仲有成個月,不過啲Theta 跌得快
巴打對未來一個月點睇
今日開始 Tennessee 呢個state 都開始legalize sport betting

應該會刺激到DKNG 彈一彈
富途資訊11月2日消息,蔚來汽車10月交付車輛5055輛,同比增長100.1%。2020年共交付31430輛汽車,同比增長111.4%。

截至2020年10月30日,蔚來共交付63343輛ES8、ES6和EC6轎車。

聽朝有得食NIO
Premarket升緊 6%

無人會知個election會邊個贏

輕倉 我有正股係手 所以我會買VXX hedge
而家7%啦不過我得兩手...
巴打目標價會幾多放?
多謝
隻call完全唔識郁
DIA 張CALL 如果聽日一棍大上我就食 (蝕少少都OK)
但如果陰跌都會聽日止蝕
唔知樓主點部署?
NIO張CALL我食咗 睇好價 岩岩好100%profit 多謝樓主先
覺得聽日大選會無結果 打算今晚張dia平咗
尾市入vxx call
樓主點睇
今日成日太忙 一開市做左 2 個trade 食左 NIO 開左 VXX

1.27 -> 3.7 ... $2.5k / 200% profit easy money
純綷 因為我有正股 DKNG DIA 係手 所以我會買VXX hedge一下 玩一下
空倉既朋友可以繼續空倉
恭喜晒
DIA 果邊 avg down左 應該 蝕少少 就可以走到
而家個futures 睇起上黎都唔錯 應該有機會走到
仲有17日先到期 或者可以止蝕左 出面大把野可以玩
呢啲妖股 話唔定一有好消息 就升返個20%
睇黎比麵神燈到變龍市
真 dkng妖到仆街 一下彈20%唔出奇
係 呢次守得好 無比人震走 隨時上279 有賺走人
2.69走左 輸少少當贏
2.2我走咗10張
仲有10張 想睇尾市
龍到咁真係唔敢put
星期4 ER 我得正股 好早前買落
次次 ER 玩 options 我都輸 所以唔敢掂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞