Diamond Hand 美股成長區 |歡迎交流 百屌成材

900 回覆
43 Like 14 Dislike
收盤先睇到 方唔方便加tg下次跟
你次次買完tsla call盤後都有消息懷疑你有內幕
你份禮物都幾貴下
我都想跟早瞓冇睇
我無用開TG
如果有內幕我入左100手啦
最主要睇左啲人買750既call 就覺得有事發生
目標價係 178
不過唔好搶住入 等佢回一回再入 都唔急
options 呢家野 個entry位好重要
我見到flow都跟咗張750 call
Gun左
4號一張
11號一張
目標價幾多放
開市跟!
點解隻TSLA call會跌既 定係我未訓醒 仲諗住起身收錢
開市chok個幾下直接收皮
+2%都照輸錢
多謝你
跟你入左apple call 升左double
啲call又變牆紙
買咩跌咩
兩個月豬左6k鎂
今日d options 好唔正常 隻TSLA call白開心一場
聽日應該會食左隻SPCE 先 如果盤前個價keep得住 希望有50% profit

UPS still looking good
我而家個倉都紅卜卜
巴打勁過我 我得 50% profit
Tsla會唔會止蝕走左先
勢似仲有得跌

我啲nio 1218 60call食哂屎
樓主點睇PLTR...
希望聽日仲有少少剩 睇下聽日收市前仲狗唔狗衝
TSLA係咪會出sales # ?? 定係佢quarterly咁出?
無記錯係quarterly咁岀
手上仲有 01/15 P 等食 就算long term睇好呢D data股 不過short term真係overbought得太犀利
同埋岩岩比人downgrade埋
$PLTR: Morgan Stanley Downgrades from Equalweight to Underweight
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞