Diamond Hand 美股成長區 |歡迎交流 百屌成材

900 回覆
43 Like 14 Dislike
係 寫錯左 應該係 11/13
PTON 自從 3月幾4月 一直都跟住個 50MA 線 不過 跌穿左 要小心啲
今日呢個GAP UP 真係摸不著頭腦 比大戶撚死

岩岩出左news NBA會開返 睇下DKNG有咩反應
其實都應該係 不過我試下短期反彈
同埋疫苗新聞我始終都係覺得炒消息
用98做只蝕 希望hit唔中
FB得返3日想平手走都好似無可能
DKNG佛系心態
科技股drop to zero,比大戶洗盤
已變廢紙
msft fb call
做牆紙
喊岀㴝
2K
慢慢搵返
今個星期d錢轉晒去舊經濟股 tech 應該無運行 禁住比人打
FB 星期一premarket 去到 302 仲以為有得食 而家d牆紙貼滿左成間屋... FB d call 已經drop to zero
不過DKNG 仲係手 如果聽日個price action仲係咁差 就都可能會走
點睇 NIO 短期係咪升到頂
45阻力好大 今日又跌
琴晚個撚狗市都豬咗幾皮
真係攞命
巴打你點樣發現有大户大手買入期權?
歷史又係度重演我相信係度consolidating
係40同45呢個range 係度bounce

再加上 個期權好多call flow 入緊 同埋 11/17 ER

我相信係bullish 過兩日個市好啲就入貨
我啲正股輸左兩皮幾鎂既profit
而家每日daytrade 密密食 先無咁傷
用緊flowalgo睇期權個trend 吾可以100%盲跟 因為會有大戶hedge
Option 都係飄飄下咁
1萬鎂開始 而家幾多
前兩日佢都係41左右consolidating,今日又係
我早左少少入 3@2.85 50 271120 call 睇佢呢一兩個星期上返去
41個時入左45call,跌左少少震走左點知兩日就45左
而家 67k左右
差吾多又可以入返 下星期ER
但幫唔幫到你手?
希望呢兩日FB啲牆紙可以搣啲落㴝
30@0.66
樓主!
30%止左
屌佢老母依家200%
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞