[格木不死 新人不來]曼聯終極FF轉會窗暨香港獨立及黑警國安死全家吹水區[1017]

1001 回覆
18 Like 3 Dislike
應該係唔識
我諗高普哥狗果d見你屌極唔聽可能都換鬼走左你
對住木狗唔劏多啲就on9啦
不過第一埸已經輸波
Lm最後又要vds 幫手
以為只向Ajax買人算啦咪鬼煩
佢之前先話price tag 20m
做咩又變咗25m
對住木狗唔劏多啲就on9啦
Lm最後又要vds 幫手
以後只向Ajax買人算啦咪鬼煩
伊巴中武肺
好似猁狗當年買左半隊修頓咁
已經分唔出係真心定諷刺
都傾咗成個星期有多
木狗都係可以齋傾唔落bid
James Garner‘s first start for Watford:

• Most touches (71)
• Most passes attempted (61)
• Most passes completed (54)
• 89% pass completion (3rd on pitch)
講得好中 兩邊完全無突破無配合 閘傳翼 翼傳閘
完全無斬波 半腰/ 高/ 地波咩都無
Southampton have discussed signing Scott McTominay on loan. Ralph Hasenhüttl is said to admire him greatly, however, any move for him was ruled out when United didn't sign Thiago Alcântara. Southampton believed it could've opened the door for McTominay #mulive [@dansheldonsport]
我覺得有可能係so sir落order唔好9斬
另一方面係隊波冇乜人出到靚波
點都唔會放mctom 出去啦
睇返數據 雖然輸波但加拿 自己踢得唔錯 希望繼續加油
放啦,喺其他隊學下野爭取多啲上陣時間啦
史達寧本身有天份 球感天生好好 對腳頻率又高 係衰射波廢
而拉輸碌柒就成碌柒咁 推腳波都推到自己左腳kick右腳 再加埋條柒頭冇撚腦既 咪撚玩喇 250高佢幾班波喇
又廢又高人工冇人要
Sergio Romero is interested in joining Everton. There have been no discussions between #mufc and Everton but it is understood that Everton have made contact with intermediaries to discuss a potential deal #mulive [times]
原來文素基治係free agent. 簽返一年做plan b 都好... Halo 遲早都走
但係全盛朗隊起碼每個位都有85分表現, 依家福係踢咩位都得5,60分
所以咪踢成咁 斬唔係錯 有目標既斬而有人搶點就應該斬 下下組織得巴塞先做到
去到受愛咪又係坐bench
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞