[格木不死 新人不來]曼聯終極FF轉會窗暨香港獨立及黑警國安死全家吹水區[1017]

1001 回覆
18 Like 3 Dislike
踢得太好怕其他球會出高價買走
為咗留係曼聯先咁做 真曼
收到風巴塞一億求購連格,空穴來風未必無因
晒9氣 都係果句唔信就唔信

要等加時踢多30分鐘先爆 再踢英超 都唔覺有問題
再轉移去第到逃避事實 根本無意思 你地繼續圍爐啦吓
唔好意思
我係青山管理員
唔小心俾咗個院友上連登
佢賭波輸撚到傻咗,係咁講假波假波
見到女人又講,見到肥佬都講
有日佢仲指住tbb瑞超講
大家請體諒
諗下諗下 呢6年點解曼聯keep住咁柒 睇黎都係因為造波

椰子 一黎炒撚哂班助教 再9981斬 邊會咁on9?
v92 場場鳩傳鳩控 歐聯落後緊換走mata換個powell出黎 邊有咁on9?
摩狗 破紀錄買個普巴番黎又唔撚識用 對下游都泊大巴 邊有咁on9?
你都on撚鳩,依家係你提出指控但你又提出唔到無合理疑點既指證據

你果啲所謂既證據同「我覺得,我認為」係無撚分別
今晚對完白禮頓 星期四又打過
一句啦 , 你有冇證據 ? 有既唔該攞出黎 , 冇既唔該收收皮先 唔好衝出黎柒啦
「研究指出,沉迷陰謀論使人感覺與眾不同,可以調解情緒。」

沉迷連美斯呢?
遲換人+遲發力=假波
但係其他比賽如果遲換人+遲發力=/=假波
假波撚同地平撚、anti-vaxxing 撚、911 自篇自導撚一樣
正常人用正常logic 係冇可能駁到,因為佢地覺得自己睇到d 正常人睇唔到嘅野
搬石頭砸自己的腳
佢都on撚鳩,用一啲「我覺得、我認為」當證據去指控一個咁嚴重既罪
地平, 911, 假登月論 果D 都叫cut 頭cut 尾剪d 片出黎扮證據
假波論真係得d 賣料狗輸到傻左出黎9up
睇個球證捉DDG球12碼就知假波
DDG邊有可能救到架 個球證知我地打假波先叫重射
Inter will make a move to sign Manchester United and England defender Chris Smalling, 30, if they sell Skriniar to Spurs. (Football Italia)
隔咗一星期,草ching又派笑料
賭少陣波啦
好心你地啦
連我樓下d 阿婆打羽毛球都打假波啦
點會信英超有真波架
交場前十分鐘打得特別落力
2021都黎緊仲可以話假波
幾歲呀
come on James
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞