[格木不死 新人不來]曼聯終極FF轉會窗暨香港獨立及黑警國安死全家吹水區[1017]

1001 回覆
18 Like 3 Dislike
木狗覺得史波值2000萬鎊丫嗎
木狗真係覺得英人值錢啲?但羅馬係意大利球會,英唔英人真係無分別
無貴過, sancho一直keep住無加價
幾年前,佢話買野唔清楚價錢,我咪請個律師俾佢囉。點知驗過腦之後一D事都冇,我就同佢講,喂,靚仔,唔好同我玩野喎,信唔信我柄你呀拿。佢同我講,最近唔知點解,買人果時講價好似越來越貴,果時候,我先知道,佢係越来越廢。
kai去轟都係彈琴
我都係當娛樂節目咁聽
股票有財演,球評都有球演
傳中冇人搶點/傳得差,同冇係冇分別
木狗都有bid人架,出完價多蒙特唔賣姐
rojo,smalling個啲有人買?咁平唔賣
賣唔到買唔到?我有做嘢架
玩pes 好迫真
廢冰成日漏頂
其實係咪好多人轉會pes?

其他隊無logo? 唔係好接受到
個個都佔中,冇人斬到腳靚波,撚有點搶咩
轉會pea 嘅機率仲低過轉Xbox
臭雞: 唔夠喎
人地傳波係俾"位", 夾慣夾熟一俾落去就知有人到

曼聯班友仲停留緊面交
ps4插隻手指裝patch就得啦…打ML一流
Welcome to 12 14 15開季
人哋俾波係L1+X
但我哋係就咁按X
都會買fifa 玩pro club
185蚊 唔貴 兩隻都買
要裝patch先有波衫 真球隊名囉
玩慣咗fifa啲扭波
玩咗幾場pes ML 都係唔識扭波
變到好似垃圾福咁鳩推
其實pes點射波,成日近門炒飛機
點解198咁平
呢個真
pes傳幾傳 玩多幾下one-two好易拉散對面
fifa career mode 電腦永遠都知你打one-two會跟實啲人跑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞