[格木不死 新人不來]曼聯終極FF轉會窗暨香港獨立及黑警國安死全家吹水區[1017]

1001 回覆
18 Like 3 Dislike
咁你咪列舉出有邊場波係有打假波嫌疑囉,果場波幾多分鐘有問題會令人懷疑打假波囉

依家係你睇出指控,你俾返證據出理都好合理
發覺好多人駁唔到就屈撚晒我講全部假波

我仲要講幾多次 唔係場場波都係造
咁你咪列舉出有邊場波係有打假波嫌疑囉,果場波幾多分鐘有問題會令人懷疑打假波囉

依家係你提出指控,你俾返證據出理都好合理
岩啊岩啊 90分鐘前唔咬 要加時先黎咬

因為抖左幾分鐘 所以突然好有體力 踢過波一定知
呀sir以前d波一到最尾10分鐘就㩒制突然加快
應該全部都假波黎
咪講撚左囉,又要笑9人 又要唔撚睇就笑

我講撚到口臭啦,之後又係一句on9 就解釋左
係唔願面對自己on9
其實so9係spy嚟打算
咁點解99年曼聯90錫鐘前又唔咬 要92分鐘先入波?
係咪都係假波? 想學野
指控人假波好大既刑事指控黎 , 唔該可唔可以攞d 證據出黎 ? 學上面ching 講句 , 如果你係無證據既唔該就收收先
你都識講係尾10分鐘啦,咁點解80分鐘唔爆啊

要90分鐘先開始爆? 咁唔係幫波造盤 係因為戰術需要
打多30分鐘 晒下體力再幾日打多場英超
你講果啲咩90分鐘後速率快過90分鐘前都叫證據?
多一款經典波衫用 好似
我講緊場歐霸 你拉返去講99年把撚咩 我又無講果場係假波
而家係你講嗰d垃圾point
喺好多場次都會適用
所以先套用緊 如果92分鐘換人, 90分鐘加快就係假波
咁好撚多波都係假波

你明唔撚明呀
「我曼咁有錢都假波,
咁當年拜仁一定係假波la
正常歐洲強隊點解輸比英超補時2粒
20年後拜仁仲要同我地打99年紀念賽, 咁侮辱都參加, 當年一定收左好多錢
咩叫駁唔倒
你Prove唔倒嘅話點駁
鬥鳩up嘅話何來存在駁
佢心目中係證據咪係證據囉
下 咁你話90分鐘加快就係假波嘛
咁呢場咪係
咁套用番 咪即係假波
以前就反曼講費sir 4424 買球證;
依家蘇狗都叫費sir 徒弟, 而佢自己都係管理層, 就反而係「曼迷」話佢專登假波輸波

真係好撚搞笑
咁即係80分鐘㩒制就係戰術需要 90分鐘加快就係假波?

同埋照你咁講 點解80分鐘開始先爆? 點解唔70分鐘開始爆? 咦 咁80分鐘先爆都可能係假波喎
上場客勝有8倍
木狗All in 10m都變80m
仲唔買山草
頭20分鐘就要禁爆佢
假波假波
明明個答案係Sob on99
連上季踢得咁差都似係造波了
最後一分鐘入波假波狗
咁摩連奴俾人炒果季既上半季一定係假波啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞