[格木不死 新人不來]曼聯終極FF轉會窗暨香港獨立及黑警國安死全家吹水區[1017]

1001 回覆
18 Like 3 Dislike
慈父菲利普 我屌你老母
請立即辣油浸龜頭!
慘到爛牙佬都j
如果今晚垃圾獌狗贏到曼城,辣油浸龜頭(2)
https://lih.kg/2152166
爛牙佬都係翼呀
Chelsea have not made any official bid yet for Declan Rice. Talks on with his agent - but now it’s time to sell/loan out players, then #CFC will open talks on next days with West Ham. #WHUFC insist they won’t sell Rice but the player is pushing to join Chelsea. 🔵 #transfers

換small or under 20m 一定J
Borussia Dortmund have announced the signing of 16-year-old Englishman Jamie Bynoe-Gittens from Manchester City.
買完就無辛祖
點球佬找數未屌你老母
本身都一定無爛牙佬係平價PLAN B, 輪換用, 又唔會阻住後生上位
米25住先
Career有冇得好似FM咁齋睇唔打?睇fifa曼可能好睇過睇真曼
而且都好似仲有貨交
頂住算啦
呢隻翼嚟咁啱又係曼城青訓
但爛牙佬都係左>右
重要main傳中 邊個去搶點同頂頭槌

我覺得隊波最大問題係0戰術
sob快啲躝
打多範姐, 斬波唔一定要頂, 用腳都入
西維爾入我地2球都係傳中用腳入啦
咁爛牙點都好過無嘅
爛牙真係唔掂
拜仁咁撚勁一出佢就downgrade,係好勤力同出波唔錯囉
Telles上場入兩球12m,1A
好少見搵閘位嚟主射碼
仲要打左
山狗2.0
揾隻正宗右翼係咪會攞左木狗條命
問題係用腳入 都要有個識搶點嘅人
當你隻前鋒係馬 你點會期望佢搶得贏點

利申:雖然佢復賽後停波/拎位有明顯進步,但唔覺佢有能力打強隊單箭頭
格狗木狗死全家
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞