[格木不死 新人不來]曼聯終極FF轉會窗暨香港獨立及黑警國安死全家吹水區[1017]

1001 回覆
18 Like 3 Dislike
所以我針著係呢度

佢可以話SMALL唔岩用, 有價有市快D 放, 賺返千幾萬
但體野不斷放大SMALL 衰野, 反觀冰就隱惡揚善
呢個真, 以前日屌夜屌屎波鳩踢大腳清, 對面一拎就打反擊

而家改玩用波又唔高興

BTW, 失球數字同以前唔爭得幾多架咋
呢到咪一樣盲吹屎波
南閘寧願揀宗師都唔要屎波, 就知屎波唔啱大球會主流戰術 (雖然唔覺宗師有咩咁啱)

去意假養生踢到風生水起咪好囉, 國米咁爽手接手山狗, 平平地益下干地打好關係仲好啦
Saf後防守最好嗰季係跟摩爸玩大巴防守+屈god mode ddg, 失球數字少過xga好多
你咪一樣盲吹廢冰
人人都有d主觀睇法既
正如屎連洛河都有人迷一樣
佢地就唔啱, 明明你戇鳩過真屎波好多
成日縮brain fart同唔夠快執龜屎我無唔認同喎
不如多蒙特出份聲晴屌鳩木狗啦
一口價120M歐元,一係就俾錢、一係就過主,唔好諗住搞咩啲小動作逼到我哋減價

已經睇到曼聯既轉會新聞睇到好厭倦
體野本身高質先expect佢會客觀少少
冰, lin (曾經) 都廢到on99 又唔見佢屌足咁多集
全部中堅都廢廢地,有咩好拗
唔啱你睇法就唔客觀啦
南美人中意彈下琴姐
真 all lan la
昨晚睇咗直播,佢屌史波純粹係因為史波有人想買但班管理層on9覺得史波值千金,一日唔到佢哋心目中個價都唔撚放,所以主編佢哋就將對管理層既怒火遷移咗佢史波度

之前白lin柒既時候,佢哋屌白lin都屌到好甘,主編仲講過類似「中堅組合一日都仲係麥圭亞拍連迪路夫既就食撚屎」既說話,講話隊波既後防想進步,白lin個位係一撚定要換人
其實望埋其他BIG6, 龜冰呢對中堅唔差得好多

得猁狗隻VVD叫特別超班
冇錢仲掉60m出去買人?
有冇都會排喺曼聯上面
木狗就一定係頭號戰犯, small想走, so9唔用, 羅馬想買
但木狗傾左成個暑期越傾越平
買人未 賣人未
買人愈傾愈貴,賣人愈傾愈平,好正
平時好少睇呢啲page, 聽下咪算靠自己對眼睇好過啦

上季ddg持續派膠, 失球數字都係差過猁獌少少, 龜冰第一季夾算係咁

相比起防守, 進攻無力問題更加嚴重, 費蛇季季英超入8x球, 退休之後未試過入多過70
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞