[格木不死 新人不來]曼聯終極FF轉會窗暨香港獨立及黑警國安死全家吹水區[1017]

1001 回覆
18 Like 3 Dislike
木狗身體力行支持佔中

搞什麼....
木狗玩完未
Kai入果3球睇唔出有咩勁
對面後防廢到 球球派膠送禮

New fitness coach of Dortmund
唔怪得辛祖唔願走
Pes Mu edition同普通有咩分別
買埋佢過黎
哪來的自信
繼續扮買人
mirror
Fabrizio : Talks on for Telles
其實要傾幾耐
而家又吹30/9後先落bid係因為果d濕鳩財政年度?
有冇人睇緊live?
Manchester United are reportedly interested in resigning Burnley wide-man Dwight McNeil who is valued at £50m should they fail to make a break-through in talks for Borussia Dortmund’s Jadon Sancho.
唔係左翼咩
Confident to sign都唔係
Confident to make an offer...
點呀老友
木狗真係好撚on9
人地多蒙特一早講明 放低108m鎊拎走辛祖
你無錢你咪唔好追辛祖 搵隻無咁貴既翼囉仆街
你係要街市講價求人平啲咁 好撚肉酸
人地又唔缺錢 球員又無話特別想走
蘭尼加盟咁耐最勁得個3場波,對拜仁8強一條友前場踢撚哂, 但最後輸卡域克同拉菲爾

仲有場對阿仙奴兩個人中間穿過個場, 同埋慈善盾絕殺曼城個場, 跟住冇啦
u23 兩球啦
之前有話巴打話木狗當sancho係壽司
以為越遲買越會減價
阿就簽埋 Aouar 木狗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞