[格木不死 新人不來]曼聯終極FF轉會窗暨香港獨立及黑警國安死全家吹水區[1017]

1001 回覆
18 Like 3 Dislike
人哋都講明話一零八M,木狗又險簽
就係最尾差賣走細緊 / LIN既18M
108好似係歐元?
108M榜,120M歐元
屎波係垃圾喎
猁狗個system run到熟晒 出晒後備都入到7粒
玩skill move叻就有用的話
施寶盛都做到球王
咁講緊skilful梗係講skill move
人地開價108m ,你木狗報個75m+15m add-on
仲要拖到最後10日先搞,

即係擺明扮做野,等人reject,然後轉會已完
睇死之後又搬晒堆 武肺賺少左好多果堆文出黎
又唔覺好勁佢d skill move都fake唔到人
最勁牛尾巴算用得幾好 反而佢成日爆 點解唔學埋c朗後腳cup大位駁罰球呢
木狗想filter嚟得都係真曼
唔反了
Ed Woodward will inform Borussia Dortmund there will be no negotiating over the fee or structure of the deal.

木狗好霸氣
木:多仔會減
木: 辛祖係真曼就會自己叫球會減價
Social distancing

木:now or never
其實上年m巾已嘈話曼冇冠
如果球迷開始不滿唔課金
木狗格狗仲點同股東解釋呢
睇完傑志精華
陳晉一啲死球仲好過我曼果啲
諗起木拎住90m 好似鷲哥咁車落多毛毛ceo度
大嗌 拎去啦 臭雞 個樣
telles d新聞日日都一樣
究竟價有問題定點冇篇新聞講到
係咪要傾到冬天
木狗:贊助唔滿意咪換囉股東重簡單,球會賺到錢就塞得住佢地把口
所以今年拖到勁遲先報業績
Strong hold Smalling
Mirror都信
木狗根本唔會落bid
60m 買ocampos 算啦. 不過睇死根本無錢, 純綷充大頭鬼扮bid Sancho
Everton manager Carlo Ancelotti is targeting Sergio Romero to challenge Jordan Pickford.

等睇木狗strong hold
除左捱義氣幫vds接收vdb 其餘根本一個都無正式落過bid
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞