[格木不死 新人不來]曼聯終極FF轉會窗暨香港獨立及黑警國安死全家吹水區[1017]

1001 回覆
18 Like 3 Dislike
睇唔到 我唔知 我唔識
有蘭尼隻左腳同傳中過人先再講
咁下次咪再拎彥霖出黎講啦
好反感
假波男
痴撚線
所以咪弱化版
有哂蘭尼既野仲係咪弱化版呀
點解唔屌 史高斯
真心唔知
駁撚左又扮睇唔到
然後繼續成隻小學雞咁怨 你唔信就點都唔信架啦
戰術果d 我無話唔關sob事wo
唔好非黑即白好嗎?

咪話撚左唔係場場造波囉

我一直都講緊某d場 你條友就不停話我輸就因為一定假波

屌歐霸4強果場造完波最後都係贏架啦

淨係識話on9就等於答案?
咁其實好多野都一句on9就解釋到 唔洗諗原因啦
一句On9 駁撚左
咁你都可以係因為一個on9 所以追撚住我撚屌
唉,你搵第二d嘢打比喻啦
其實唔洗搵,因為繼續講唔信就點都唔信架啦
解釋唔到又駁唔到 一味淨係識圍爐笑9人地講法

但又唔諗下點解lee d野解釋唔到,但又擺在眼前
又唔去嘗試多方面了解,之後就否定人地既講法
駁撚左又扮睇唔到
然後繼續成隻小學雞咁怨 你唔信就點都唔信架啦
一句On9 駁撚左
咁你都可以係因為一個on9 所以追撚住我黎屌
你嘅論點係話佢對西維爾92分鐘先換人 所以係打假波呀嘛
咁咪問番你點解佢其他on9決定就唔係打假波囉
係咪佢做親所有on9決定都一定關假波事囉

btw 我都可以講
淨係識話假波就等於答案?
咁其實好多野都一句假波就解釋到 唔洗諗原因啦
Lee d咪唔信果班囉 90分鐘速率快d 92分鐘換人

睇唔到 我唔知 我唔識 總之... sob on9所以咁
有哂都可以係弱化版架
請舉例說明之,邊一場波有打假波嫌疑,有咩合理懷疑,最好就講埋邊場波邊一分鐘

依家係你提出指控,所以唔該你提出相關既證據,而唔係由覺得無打假波既人去幫隊波證明返隊波無打假波,唔好係度鳩噏講「我覺得,我認為」

如果你係無證據既唔該就收收皮先
同埋你解釋到
點解要繼續捧個為左錢而犧牲球隊捧盃機會嘅領隊未
99年歐冠決賽肯定假波啦
拜仁90 分鐘速率突然咁慢 俾人入兩球反cup
08決賽又假波 泰利點會無啦啦跣腳

同啲傻鳩嘥鳩氣縮埋你老母個閪到啦
又繼續非黑即白
我幾時有講過因為sob 少少既on9決定就一定假波?

樣樣野都用 sob on9就解釋到先?
你諗野咁單一 樣樣野都一句on9就解決 咁唔撚洗講啦

因為on9真係無敵
林鄭都係on9 所以咁樣 絕對唔係被操控
如果有英國球迷係官方既page對隊波作出咁既指控,但又提出唔到證據既,唔知會唔會俾木狗告鳩佢誹謗呢
講緊速率快過 90分鐘啊傻閪 笑9人之前了解下先啦
杯賽全部出局 假波
巴塞歐聯係咁俾人反cup 假波
皇馬3歐聯 假波
假波 全部都係假波
隊隊都有造架啦 睇點造既姐 捧一隊波一定要有理由?
咬埋最後一啖氣爆埋最後一段好撚出奇呀
踢過波未呀 假波傻閪
發覺好多人駁唔到就屈撚晒我講全部假波

我仲要講幾多次 唔係場場波都係造
隊隊都有造

咁點分邊d決定係假波 邊d決定係"少少on9"?

樣樣野都用sob 假波解釋到先?
樣樣野一句假波就解決 咁唔撚洗講啦
因為假波真係無敵

btw 林奠又on9 又被操控 所以全香港人都反鳩佢
咁你點解繼續撐個為錢犧牲球隊成績嘅領隊?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞