[格木不死 新人不來]曼聯終極FF轉會窗暨香港獨立及黑警國安死全家吹水區[1017]

1001 回覆
18 Like 3 Dislike
繼續屈我咁講囉
https://youtu.be/Kv1TcbgyRiM
What is the cost of Lies by aditya_reds #GlazersOut

好高質條片
呢度都有個
認真問
咁有邊場係假波
呢件堅係勁
咪講過 歐霸 兩場都有可能造
點樣解釋到 90分鐘後速率快過之前?
仲有92分鐘換人出黎晒時間

我知,實有人話係sob on9
但咁解釋 其實一句因爲on9 真係無敵....

陳彥霖都可以衰on9 識游水赤裸自殺
個下係紅我覺得合理, 但過咗咁多年我見到之後好多次咁樣轉身踩中人都冇直紅就唔撚合理
呢個世界假波係有
但我哋係貨真價實嘅廢
為左support自己d垃圾論點
陳彥霖事件都拉黎講
講還講,唔使下下講到彥霖嘅
呢家既福等於弱化版蘭尼
佢啲論點調返轉都成立即係晒鳩氣
套用返佢個句都得,佢咪繼續咁講囉,唔信就始終唔會信
之前已經駁過哂佢
點知隔個禮拜又衝出黎柒
打個比例姐,因為總有人唔信 但lee d野根本解釋唔到

只係我地唔知世界上其實好多野唔到我地了解咁解
佢睇唔明就始終睇唔明
駁左d咩? 因為sob on9?
佢有Nani隻左腳先比啦
唉,你搵第二d嘢打比喻啦
咁點解釋點解隊波教左年半d人都唔識走位
點解釋教左年半都踢到冇戰術咁
點解釋上學季尾成日都80幾分鐘先換人
點解釋fa cup出ddg唔出romero
點解釋借完又唔出ighalo
點解釋永遠唔換走柒福

係咪全部都係因為so9打假波?

係咪so9唔可以做on9決定?

要幾弱智先會情願信 曼聯, so9, 歐霸盃 會打假波都唔願面對so9 自己on9?
有幾on9先會覺得做假做係贏輸到
係 假波假波假波假波
再退一步講 既然你信so9打假波
咁你仲捧? 一個為左錢而出賣球隊戰績嘅領隊
咁你仲撐?
其實唔洗搵,因為繼續講唔信就點都唔信架啦
解釋唔到又駁唔到 一味淨係識圍爐笑9人地講法

但又唔諗下點解lee d野解釋唔到,但又擺在眼前
又唔去嘗試多方面了解,之後就否定人地既講法
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞