[格木不死 新人不來]曼聯終極FF轉會窗暨香港獨立及黑警國安死全家吹水區[1017]

1001 回覆
18 Like 3 Dislike
Snake football
仆街打錯字
買到人未
The Glazers and Edward Woodward have announced that the transer window of MUFC is closed. #MUFC [@snak3football]
Snakefootball打錯字好合理
13年冇入過Playoff 你話垃唔垃圾
今年重課Brady擺明想入返po
但Brady成40幾歲啲體力仲應付到?
佢簽佢兩年比份咁既合約佢就知佢無心搞曼聯
木狗收皮啦
PES 係咪廣東話KEYMAN講波?
同埋伍家謙
千祈唔好買人呀木狗格狗
就算買撚左都要死全家
我比較想知點解佢地個台由主持到觀眾都反sancho
上次見到佢地節目講sancho
七八成係屌sancho唔值 又話晒錢唔急住用等等
有個支持買sancho既俾其他觀眾圍屌
木狗就好似carousell d壓價痴線佬咁
賣$120佢開$70+$20車費
唔應佢機又日撚日問你幾時交收
咁美式運動唔係肯扔錢就得
真係考眼力同運氣
你睇下紐約人
柒到唔敢睇
同區有drew brees 係難入D
幾年無右翼條右路死哂狗咁都話唔急住用?

佢班觀眾弱智架
排70, 自用
佢唔止brady 啦, 仲簽咗好撚多勁人, 宇宙巨頭隊黎
all in 搏呢2年贏super bowl
Brady都唔係持球衝四分衛
可能仲有課賣
NBA 反而有多少少空間打金錢籃球, 爆cap 可以俾tax
美足就真係好考front office 眼光同計數
佢唔係話唔好買 而係係有限金錢買左中堅先
佢同伊巴一樣, 剩係賣指揮, 大賽經驗同士氣buff 都夠
其實好多都話辛祖貴 但佢地真係買米唔知米貴

英人 未來icon 即食+肯黎曼lee 隊垃圾 真係1億2 都算正常
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞