[格木不死 新人不來]曼聯終極FF轉會窗暨香港獨立及黑警國安死全家吹水區[1017]

1001 回覆
18 Like 3 Dislike
唉 如果真係得呢隻
放右翼都得既
咁又唔洗嘅隊波仲有唔少其他好波嘅球員 不過佢打正選嗰啲咪早啲訓唔好睇囉
唔練,咁不如兩閘以後唔好出波
呢d 基本野下遊都識,big 6 又識,點解曼聯唔練
武肺都中埋伊巴
🗣️ Bruno Fernandes: "It doesn’t matter if I take penalties. Rashy was the guy who took the penalties [before] so I tell him, 'When you feel confident, if you want to take the penalty, for me, it is not a problem.' I will not fight."

🗣️ Bruno: "I feel confident with penalties and I want to take them but if someone comes to me to ask to take a penalty, I will not fight every time. In that moment, I can be tired or not prepared to take a penalty and I can say easily: ‘You take it’."

🗣️ Bruno: "I trust in my team-mates – Rashy, Anthony and also Paul, they have a lot of qualities and can take it. We have really good penalty-takers. The most important thing is scoring for Manchester United. It doesn’t matter if it is Bruno or someone else."
唔過50歲當傷風聽算
實力又可以昇華多一個層次
downgrade完都高班過曼
你找咗數先啦
Coronavirus welcome to zlatan
佢點都好過復賽後嘅Trashford多多聲
都唔知練波練咩
但問題係依家連overlap比兩邊落底嘅戰術都冇
場場睇曼都唔知隊波踢乜鳩
快又快唔起 攻就企住踢 點練

再加上搶點嘅觸角真係天生 唔覺得有得練
同埋要練 都要board同球迷忍受到個陣痛期
倒立,鬥射門柱,鬥角球射入
認真咁既病徵中撚左都唔駛驚
搶點有得練 睇曼城哥迪奧拿就知
Kdb傳果d位 耶蘇 史達寧果d會捕
曼聯要搵個戰術教練團就真
福 馬要練呢d真係有撚排
球迷實忍受唔到 個board就算吧啦
Wuhan virus tests positive for zlatan ibrahimovic
RIP wuhan virus
ching 耶蘇同史達寧雖然把握力廢
但去鄰居前都係出名走位勁
中路大塞車
真心想望下究竟係練咩
咁玩FM 啦
2020 epic 免費緊
不過如果你話epic 不了就算
利申:epic 不了
我覺得依家隊曼三中場一定要擺Fred/馬迪
成隊得依兩隊友串連到中後場
bruno唔係唔得 但佢墜得太後 變到無左威脅性
同埋出vdb變普巴 上場出黎之後 明顯成隊波個活力唔同曬

同埋sob唔好再扮戰術大師學哥狗變陣
上場抽走睇袋打炒隻右閘 白lin出曬羞
其實唔係
我唔知你地有無睇啦
爛牙係拜我覺得仲差過鳩文
屌隻sarr 返黎好過啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞