[真係完場]全職媽媽放大假(5)

915 回覆
29 Like 5 Dislike
睿睿同千千細個一樣樣
嗚 開續集啦 突然由晚晚追變冇得追好空虛啊
突然發現原來jada唔係送洗手液
不過都係一個冇乜用嘅燈
睿睿同千千細個一樣樣

千千好鬼得意
有全職2, 唔該搵平凡家庭呀

不過果四個家庭應該都有家底

香港地做得全職媽媽一係有錢,一係攞綜援,你無番咁上下你都搵外傭之後兩個出去返工啦,點會做全職媽媽

今次好似係baby kingdom度招人
普通家庭媽媽識點會識上網

viutv個fb都有招人架,同埋咩叫平凡先,呢四個家庭各有特色,但都係平凡架,除非你話中產就唔叫平凡啫

佢好明顯話緊而加嗰四個唔算平凡

就係唔明有咩咁唔平凡囉,咪又係正常家庭四個
不過都係一個冇乜用嘅燈

環保回收咩
睿睿同千千細個一樣樣

千千好鬼得意

呢個係睿睿黎
睿睿同千千細個一樣樣

千千好鬼得意

呢個係睿睿黎

我知呀
不過都係一個冇乜用嘅燈

環保回收咩

真係好撚cheap,其實都係睇佢地老豆
不過都係一個冇乜用嘅燈

環保回收咩

其實會唔會係啲仔女自發想送 老豆無叫佢地?
聽到inez同jada講唔怪得你琴日問我鍾意燈定唔知咩咁
阿kit真係好靚

阿kit望落去好順眼好舒服 感覺佢係好溫柔既女人

有氣質

第一集已經話佢係d媽媽裹面最靚嗰個

Keep 得好好
真人唔講完全睇唔出有生過兩個小朋友
不過都係一個冇乜用嘅燈

環保回收咩

其實會唔會係啲仔女自發想送 老豆無叫佢地?
聽到inez同jada講唔怪得你琴日問我鍾意燈定唔知咩咁

冇計 其他3個家庭既爸爸都有同佢地一齊親子落手落腳做 係得jada個家冇 一定失色D
而且佢地都比其他家庭小朋友大個 已經冇呢支歌仔唱 加埋佢地成家成日都唔得閒

睇你有冇心姐,達達都請老師比時間佢兩個女,想的話總有方法

睇返第一集,原來已經咁好笑

好似冇左人生意義咁

好似冇左人生意義咁

agger

好似冇左人生意義咁

香港綜藝終於開始有d起色
峰峰瘋狂打人 連著對鞋都發脾氣

好似冇左人生意義咁

agger

煲呔仔啊~
啱啱睇第一集, Christy 好靚,

Ceci 都靚,

感覺 Ceci 同小朋友好玩得.

Ceci 都靚,

同個細路玩得幾投入

Ceci 都靚,

同個細路玩得幾投入

個細路係後邊追緊佢
Kit間屋好正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞