[真係完場]全職媽媽放大假(5)

915 回覆
29 Like 5 Dislike
海之子開緊台 有冇人睇緊?

入遲左,聽唔到rainbow姨姨同海之子點識
睇緊佢地直播
我本身覺得瘋瘋都曳.jeana都似唔啱
但我今次唔buy rainbow ee
你用jeana 做保姆。黎同一般阿媽比
千千 cry
有冇爆到料?最後
千千 cry

睿睿好錫妹妹

9點半先入去 miss左

我都係 930先入
睇緊佢地直播

可能因為佢地知瘋瘋老母睇緊
唔通話瘋瘋唔啱咩

Speed dating
不過情況有d複雜

不過情況有d複雜

求details
睇緊佢地直播

我都覺
咁始終要上鏡 就算病左但作為一個藝人都要照鏡執一執個樣

千千

千千

千千公主
睇緊佢地直播

我都覺
咁始終要上鏡 就算病左但作為一個藝人都要照鏡執一執個樣

無可厚非 人地係藝人
Rainbow用媽媽身分比較jeana係有點唔公平

不過係鏡頭前都睇到jeana係hea湊
到後期連理都唔想理瘋瘋

但無論jeana點樣都好
同瘋瘋父母又唔識教 嘴臉又克人憎 格又閪 係可以並存
我就由頭到尾討厭呢對父母嘅態度
比起jeana hea完全呢個job 對幾日
更加害撚咗個細路
Thank u Fuck "kiu" 笑死我

不過情況有d複雜

求details

海之子同幾個朋友夾份開左間speed dating 公司
rainbow ee 當年因為想去working holiday 驚人生路不熟 想識D都去過澳洲做野既朋友 輾轉下就參與左個飯局 而海之子就係座上客
重點係佢地拍左3個月拖就結婚 勁快

不過情況有d複雜

求details

海之子同幾個朋友夾份開左間speed dating 公司
rainbow ee 當年因為想去working holiday 驚人生路不熟 想識D都去過澳洲做野既朋友 輾轉下就參與左個飯局 而海之子就係座上客
重點係佢地拍左3個月拖就結婚 勁快

3個月
不過睇佢地岩岩d互動都覺得佢地好夾
hi rainbow ee我係石田同學
會唔會有人有back up 到
Rainbow ee 有無save到啊
啱啱先放工 頭先返工開唔到睇 有無back up
鏡頭外阿妹究竟會叫咗elva做媽媽幾多次
拎照鏡嚟講又有啲偏頗,我做咗人老母病都會照鏡架,況且人哋係藝人
拎照鏡嚟講又有啲偏頗,我做咗人老母病都會照鏡架,況且人哋係藝人

頭先開台批鬥賤娜?

頭先開台批鬥賤娜?

話答一個問題,啲人問jeana究竟係點
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞