[真係完場]全職媽媽放大假(5)

915 回覆
29 Like 5 Dislike
原本由睇保姆變咗為海之子而睇
其實bosco都好得意好乖
成日笑又唔發脾氣
除左一次喊要搵媽咪
睇緊第2集, 峰峰老竇拍兩個仔既片比媽媽睇個part 幾感人喎.

導演即係導演
原本由睇保姆變咗為海之子而睇

海之子好搞笑
一日煲哂廿集
阿kit真係好靚

阿kit望落去好順眼好舒服 感覺佢係好溫柔既女人

有氣質

第一集已經話佢係d媽媽裹面最靚嗰個

Keep 得好好
真人唔講完全睇唔出有生過兩個小朋友

連個攝影師都好鍾意佢咁
阿kit真係好靚

有氣質

Keep 得好好

連個攝影師都好鍾意佢咁

第2隻最尾介紹kit, 影住有個奬 " 2012-02-14 the world's best wife award " 呀,

應該係佢老公整比佢.
睇緊第2集, 峰峰老竇拍兩個仔既片比媽媽睇個part 幾感人喎.

導演即係導演

睇完第2集, 峰峰好似有少少過度活躍症咁.

同埋佢講話整細佬隻眼, jeana 問佢點解, 峰峰自己都覺得唔知點咁.

可能真係有巴打講過, 佢唔鐘意比細佬搶咗家庭既 attention.
阿kit真係好靚

有氣質

Keep 得好好

連個攝影師都好鍾意佢咁

媽媽 idol
阿kit真係好靚

有氣質

Keep 得好好

連個攝影師都好鍾意佢咁

第2隻最尾介紹kit, 影住有個奬 " 2012-02-14 the world's best wife award " 呀,

應該係佢老公整比佢.

好 sweet

阿 kit 真係一個好女人
海之子真係好正
份人講嘢又幽默 又有sense
又教育得啲細路咁好

導演即係導演

睇完第2集, 峰峰好似有少少過度活躍症咁.

同埋佢講話整細佬隻眼, jeana 問佢點解, 峰峰自己都覺得唔知點咁.

可能真係有巴打講過, 佢唔鐘意比細佬搶咗家庭既 attention.

老豆老母都仆街黎
海之子真係好正
又教育得啲細路咁好

Rainow 都有教架, Rainbow 都幾過癮, 都算真性情, 成日大笑
成日笑又唔發脾氣
除左一次喊要搵媽咪

我都覺
重睇翻前面幾集Christy Inez 叫醒佢佢係笑住起身
好乖好可愛 希望佢唔好比呀媽逼到痴線
Keep住呢份純真
成日笑又唔發脾氣
除左一次喊要搵媽咪

我都覺
Keep住呢份純真

係囉 冇乜人讚Bosco得意, 但我都留意到佢成日笑好可愛
海之子真係好正
又教育得啲細路咁好

Rainow 都有教架, Rainbow 都幾過癮, 都算真性情, 成日大笑

覺得 rainbow 好似蠟筆小新入面啲人物
成日笑又唔發脾氣
除左一次喊要搵媽咪

我都覺
Keep住呢份純真

係囉 冇乜人讚Bosco得意, 但我都留意到佢成日笑好可愛

怕怕醜醜咁 勁可愛
海之子真係好正
又教育得啲細路咁好

我覺得仳癲得濟
好似未mk完咁
但佢個樣可以揀個好少少樣既老公
而佢不愛樣子愛才華真係不得了
同埋我幾鐘意佢個教學方式
姐係elva媽同佢地去沙灘個集
海之子一定有mon post
海之子真係好正
又教育得啲細路咁好

你咁講開又係 佢正左於唔尷尷尬尬,做自己玩得放。
海之子真係好正
又教育得啲細路咁好

你咁講開又係 佢正在於唔尷尷尬尬,做自己玩得放。

Inez呢類sporty既女仔幾正
其實Jeana應該湊Oscar
睇黎rainbow 姨姨都有mon post
其實Jeana應該湊Oscar

小弟弟幹大姐姐
岩岩睇第一集
個女人話
我好後悔簡左呢個保姆
觀眾第時有眼睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞