[真係完場]全職媽媽放大假(5)

915 回覆
29 Like 5 Dislike
個峰峰ig又係度消費jeana做話題
好心佢啦 唔係個個都會同到佢個仔啱channel
呢啲野都係睇人夾人架姐
咁樣真係好撚小家
又要繼續係網絡世界拎存在感 又要唔接受批評

典型港嬸
唔洗估都知佢老母係d咩人
實係個d 入到店鋪就嘈到仆街
見人碟飯多粒魚蛋就投訴
要人拎返走粒魚蛋個類人

開個ig 單單打打 以為自己岩哂
實係個d 想個仔成名 可以比佢係d 朋友group 曬命
好心啦 個仔又唔係得意 攣毛成執鳩毛咁
無禮貌唔受教 郁手郁腳
一唔順就掉野
咩老母咪生咩仔囉

講咁多做咩?一個字-閪

賣弄球技高手
7日建立真感情

之前睇個陣呀媽經過望咗幾眼
佢一見瘋瘋老母就話佢係八婆一名

老母果然眼利
其實瘋瘋媽咪一眼睇係4個最有打扮最靚的我覺得
但睇多幾集佢果種意氣風發的樣以為自己真係做主角咁...係真係唔多頂得順。
有無人覺得rainbow 呀媽把聲好煩

無,rainbow姨姨幾搞笑,喺日本佢仲識配合節目需要搞下氣氛,有帶到歡樂畀我
不過可能每人口味唔同,有人覺得煩都唔奇,我自己就幾鐘意
其實瘋瘋媽咪一眼睇係4個最有打扮最靚的我覺得
但睇多幾集佢果種意氣風發的樣以為自己真係做主角咁...係真係唔多頂得順。

佢屋企又有工人自己又係化妝師,梗係有時間打扮啦
Rainbow姨姨
佢兩個而家仲會唔會話想搵Elva媽媽
佢兩個真係好QQ

我都好想搵Elva 媽媽🤤

個女戇居居咁
又叫Elva做媽咪
又叫自己老母做姨姨
Rainbow姨姨
佢兩個真係好QQ

個女戇居居咁
又叫Elva做媽咪
又叫自己老母做姨姨

形容詞可唔可以用好少少
rainbow ee ig條新片
千千
Rainbow姨姨
佢兩個真係好QQ

個女戇居居咁
又叫Elva做媽咪
又叫自己老母做姨姨

形容詞可唔可以用好少少

就係咁先得意
瘋瘋老豆老母好有問題
係咁抄作jeana
人地都無理過佢地
過咗快半年仲係度唱人 單單打打

垃圾父母
睇蘇麗珊同d小朋友互動真係好感動 佢真係最真誠果個黎

好心就收埋個弱智仔啦叫佢

覺得瘋瘋總有一次會成條羹推入細佬個口度
好似吞劍咁

好似吞劍咁

屌 好變態但係我唔小心笑左出黎

好似吞劍咁

No...Yuku...
一啪 啪入去...
其實講起瘋瘋,唔明點解大家冇留意到一樣恐怖野
點解瘋瘋老豆老母唔係曲髮,生個仔會係曲髮??

好似唔係天生?
有鏡頭影過佢舊相 好似

好似吞劍咁

我都笑左

好似唔係天生?
有鏡頭影過佢舊相 好似

想捧做童星吧

好似唔係天生?
有鏡頭影過佢舊相 好似

想捧做童星吧

好似話一歲開始變曲

Btw

好似吞劍咁

我都笑左

No~!!!

好似唔係天生?
有鏡頭影過佢舊相 好似

想捧做童星吧

好似話一歲開始變曲

Btw

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞