[真係完場]全職媽媽放大假(5)

915 回覆
29 Like 5 Dislike

Bk度有人爆料

仲有話d工作人員好想一巴車埋去

有冇link
海之子得閒客串下好喇, 唔好拍成個節目

逢紅必反, 連登定律

呢樣真

乖乖地做番醫生, 安穩就夠喇, 唔好諗上位
Hello rainbow姨姨

RainbowEE mon 得好貼

RainbowEE個種性格好正
明睿好乖仔好錫妹妹
另外rainbow ee可唔可以交代下明睿同EE嘅發展
係咪同kit對定親家啦

達達同CC教睿睿溝女
又幾多野睇啵

逢紅必反, 連登定律

exactly,同埋佢個樣始終唔係靚仔,睇過全職媽媽就話欣賞佢啫,其他觀眾未必鍾意

笑左

冇咩所謂,反正ViuTV嘅嘢

逢紅必反, 連登定律

exactly,同埋佢個樣始終唔係靚仔,睇過全職媽媽就話欣賞佢啫,其他觀眾未必鍾意

笑左

冇咩所謂,反正ViuTV本身都冇咁多人睇
明睿好乖仔好錫妹妹
係咪同kit對定親家啦

達達同CC教睿睿溝女

https://www.instagram.com/p/BTWlr9SFise/
我覺得海之子可能會上晚吹KOL做第一次節目

晚吹成個星期唯一係冇興趣睇kokol
我覺得海之子可能會上晚吹KOL做第一次節目

晚吹成個星期唯一係冇興趣睇kokol

以前真PK 好勁...
整喊哂倪晨曦
Hello Rainbow ee
明睿好乖仔好錫妹妹
係咪同kit對定親家啦

達達同CC教睿睿溝女

https://www.instagram.com/p/BTWlr9SFise/

人細鬼大
好正
唉 峰峰明明幾靚仔....
搞到咁

其實係咪天生卷毛?
Hello rainbow ee
rainbow ee
Rainbow EE
海之子個家係最正
仔女又乖
Rainbow ee上黎推帖
追晒 好好睇
我想識Elva媽媽呀,Rainbow EE😣
到後期 最黑人憎家庭由閪家庭變咗做瘋瘋

+1
Hello Rainbow姨姨
我係Rainbow姨姨
Hello Rainbow姨姨
我係Rainbow姨姨

Rainbow 姐姐
我老婆比人叫過參加呢個節目
本來有諗住去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞