[真係完場]全職媽媽放大假(5)

915 回覆
29 Like 5 Dislike
quote]

我都係 之前淨係聽過佢個名
冇留意係邊個 以為又係平時d 乜乜女神
點知咁正

真心覺得elva超正

其實點解倪晨曦咁正 公海咁耐都冇人講

以前睇港台個套同里有親先知道有哩個人,今次睇哩個節目第一集見到Elva就覺得好靚好正,集集都係度等Elva bb

其實一街都係佢 d 廣告

但係從來冇留意過
對唔住呀Elva bb

https://www.youtube.com/watch?v=QikOzdMiWTc[

我上個禮拜先重温完
哩套野仲冇冼色麗同童愛玲[/quote]
就係因為呢套野,愛上左Elva 真係一個好女人黎
本來睇細路同靚女
點知個老豆,海之子咁好睇

海之子真係carry 成套真人 show
9upper 又得,認真又得

好唔捨得海之子一家
Elva 媽媽、千千、海之子簡直carry曬成個節目

日本嗰邊都係靠Rainbow姨姨撐住咋

仲有Kit姐姐
如果有第二季就好

如果有, 如要邊個藝人?

viutv員工?

一個好啦 想見下其他面孔

Daisy 呀妹 renci

Viutv 員工Elva again please
本來睇細路同靚女
點知個老豆,海之子咁好睇

海之子真係carry 成套真人 show
9upper 又得,認真又得

好唔捨得海之子一家
Elva 媽媽、千千、海之子簡直carry曬成個節目

日本嗰邊都係靠Rainbow姨姨撐住咋

仲有Kit姐姐

呢個真
如果有第二季就好

elva again

唔好Jeana就得

其實我覺得係瘋瘋搞到jeana 頹哂

我都覺,個呀媽係咁話人地照顧得佢個仔唔好
大佬,你地平時寵到咁,點照顧?唔通俾佢打仲笑笑口話唔緊要咩,仲有接機嗰陣個呀媽一啲禮貌都冇,根本當人地透明咁,整係係咁依講左句辛苦曬
如果有第二季就好

viutv員工?

一個好啦 想見下其他面孔

Daisy 呀妹 renci

Viutv 員工Elva again please

阿妹丶吳蚊蚊
海之子入viutv做晚吹啦
細路仔黎講峰峰同千千 我係最鍾意睇 好得意 細路仔百厭d先可愛
細路仔黎講峰峰同千千 我係最鍾意睇 好得意 細路仔百厭d先可愛

我都覺得少少百厭係可愛
但峰峰嗰種百厭over左,完全唔係可愛

我都覺得少少百厭係可愛
但峰峰嗰種百厭over左,完全唔係可愛

前期還可以,後期Jeana同佢關係惡化就係咁先
究竟Rainbow姨姨係咩料,佢可以同到醫生海之子一齊

蕎蕎

海之家
千千
究竟Rainbow姨姨係咩料,佢可以同到醫生海之子一齊

好似有人話去浦嘅時候
海之子最後講d野好感動呀,真心carry左個節目
有第二集的話
我想睇多次君君姐姐
如果有第二季就好

viutv員工?

阿旦 /個班D&A model
不過唔係太想睇個班model
上高個社工巴打講得好岩
瘋瘋第一集仲話插過細佬隻眼
真心痴左線
lm
上高個社工巴打講得好岩
瘋瘋第一集仲話插過細佬隻眼
真心痴左線

補充一句:其實我聽過好多小朋友話要殺死細佬妹,當然佢哋其實唔明白呢句說話嘅嚴重性。

海之子
真心要回帶睇多幾次海之子段總結
搞笑又得 認真又得
蕎蕎見到媽咪都攬實ceci
其實有冇人覺得Inez都好正 好有氣質 好想佢做我女朋友
其實有冇人覺得Inez都好正 好有氣質 好想佢做我女朋友

我都幾中意inez 感覺上親切啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞