[真係完場]全職媽媽放大假(5)

915 回覆
29 Like 5 Dislike
番睇返頭幾集,見到elva幫千千抆屎,佢真係好賢妻良母feel
有全職2, 唔該搵平凡家庭呀

不過果四個家庭應該都有家底

香港地做得全職媽媽一係有錢,一係攞綜援,你無番咁上下你都搵外傭之後兩個出去返工啦,點會做全職媽媽

今次好似係baby kingdom度招人
普通家庭媽媽識點會識上網
其實Elva Christy 同Inez都好正
我想俾佢地照顧
Inez仲要嬲人唔抄佢牌
我抄嫁 黎做我保姆
海之子同kit 屋企都好好睇
Inez 2個保姆其實好盡力,但時間表太緊啦
如果唔係,我覺得佢2個都會幾好

香港地做得全職媽媽一係有錢,一係攞綜援,你無番咁上下你都搵外傭之後兩個出去返工啦,點會做全職媽媽

viutv個fb都有招人架,同埋咩叫平凡先,呢四個家庭各有特色,但都係平凡架,除非你話中產就唔叫平凡啫
lm
如果有第二季就好

我都想睇第二季
不過真既 要用viu好多資源去搞

有今次之後應該會call到啲細路牌子贊助啩,今次都有csl啦

Csl 係自己系內公司,唔算係贊助啦,左手交右手
如果有第二季就好

我都想睇第二季

有今次之後應該會call到啲細路牌子贊助啩,今次都有csl啦

但其實洗費真係好撚大
4個老母每人3萬港紙
來回商務機票
5個保姆加其他人人工
2架L佛加2架Hiace
雖然機票同酒店應該就有贊助
但咁玩7日真係洗好大
Daisy mon緊post
elva ig 個POST
有下季嘅要搵袁禮林 同 super girls
有下季嘅要搵袁林 同 super girls

仆街d咁講,你唔通搵d窮到仆街既咩?平凡=冇觀賞價值。

仆街d咁講,你唔通搵d窮到仆街既咩?平凡=冇觀賞價值。

窮嗰啲個個都係差唔多架啦
如果有第二季就好

如果有, 如要邊個藝人?

viutv員工?

一個好啦 想見下其他面孔

Daisy 呀妹 renci

比daisy cap左上佢ig story

如果有第二季就好

如果有, 如要邊個藝人?

viutv員工?

一個好啦 想見下其他面孔

Daisy 呀妹 renci

比daisy cap左上佢ig story

不得了

daisy真係不了 棚牙好嚇人
中意yoshi多啲
不過依家好多節目有佢有啲煩
不如請jennifer媽媽啦
阿kit真係好靚

阿kit望落去好順眼好舒服 感覺佢係好溫柔既女人

有氣質

第一集已經話佢係d媽媽裹面最靚嗰個
覺得rainbow有啲似表哥
尤其把聲

viutv個fb都有招人架,同埋咩叫平凡先,呢四個家庭各有特色,但都係平凡架,除非你話中產就唔叫平凡啫

佢好明顯話緊而加嗰四個唔算平凡
如果有第二季就好

我都想睇第二季

但其實洗費真係好撚大
4個老母每人3萬港紙
來回商務機票
5個保姆加其他人人工
2架L佛加2架Hiace
雖然機票同酒店應該就有贊助
但咁玩7日真係洗好大

一定平過拍劇好多

Cap出嚟啦
消毒藥水個part真係
kit 達達個家庭真係warm到爆

Cap出嚟啦

https://www.instagram.com/p/BTdiWYUDP_q/?taken-by=misselvani

不要問我海之子是誰
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞