[真係完場]全職媽媽放大假(5)

915 回覆
29 Like 5 Dislike
千千呆下呆下好Q

真心萌爆

喊嗰陣同笑嗰陣都咁可愛
開個有關醫學健康既節目俾海之子

ok 喎

唔知點解我會覺得悶
如果呢個post同之前嗰兩個咁都係臨尾先至好多人喺度討論呢個show,咁大家覺得到時開多個新post好唔好
如果呢個post同之前嗰兩個咁都係臨尾先至好多人喺度討論呢個show,咁大家覺得到時開多個新post好唔好

好似少左好多人討論

乜你覺得仲有好多人討論咩

呢個 post 去唔去到1001 都成問題
QE有無ig?

如果啫

如果啫

有一半都算唔錯
快d開第2季
Viu tv員工我知你有追post
QE有無ig?

無,不過 Facebook page 有

EQ MAMA
峰峰 老豆同阿媽真心好差

個男人一睇就知唔係好人,閪格
QE有無ig?

Kit ig kitsham83
如果想睇多啲QE就去fb search EQ MAMA
好多佢哋嘅日常生活
睇得出Kit係好媽媽 而且蕎蕎好靚女
海之子有冇ig
開第2季,繼續搵JEANA湊第2個,咁咪知邊個問題囉

湊Oscar一定無問題
【Take it e時 - 2歲峰峰喪打「保母」何佩瑜 媽媽:唔會標籤佢係百厭 】
有人鬧峰峰冇家教,唔鍾意就出手打人,亦有人話Jeana冇心教,搞到小朋友都唔鍾意佢,你又撐邊面呢?
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1307809452600393&id=866254050089271
老母回應:個仔係活潑聰明
海之子有冇ig

佢真係好正

湊Oscar一定無問題

閪老竇又要再送消毒液?
諗起都肉赤
峰峰 老豆同阿媽真心好差

個男人一睇就知唔係好人,閪格

但好型
好想比 Christy 湊
【Take it e時 - 2歲峰峰喪打「保母」何佩瑜 媽媽:唔會標籤佢係百厭 】
有人鬧峰峰冇家教,唔鍾意就出手打人,亦有人話Jeana冇心教,搞到小朋友都唔鍾意佢,你又撐邊面呢?
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1307809452600393&id=866254050089271
老母回應:個仔係活潑聰明

小朋友百厭都唔肯認 咩心態
依家百厭就好羞家咩?

呢個 post 去唔去到1001 都成問題

做左好多年CDrom, 為左呢套野開account去推po
(唔好屌我CDrom )

日日係到求你

但最後Jade 好似鍾意Inez多個Christy
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞