[真係完場]全職媽媽放大假(5)

915 回覆
29 Like 5 Dislike
睇黎rainbow 姨姨都有mon post

海之子既髮型
岩岩睇第一集
個女人話
我好後悔簡左呢個保姆
觀眾第時有眼睇

保姆都話有得揀,阿媽係冇得揀。。。

Inez呢類sporty既女仔幾正

岩岩睇第一集
個女人話
我好後悔簡左呢個保姆
觀眾第時有眼睇

保姆都話有得揀,阿媽係冇得揀。。。

個女人把口 同咀臉 越睇越黑人憎

海之子既髮型

而家型d

曲髮好睇d

Rainbow 姨姨話事實嘅版本比網上嘅更精彩
好想知點精彩法
樓上咁多巴打話想有S2
如果真係搞得成,我建議保㑄方面可以改一改,搵d娛圈情侶來做
可以俾佢地體驗下湊細路係點,同埋可以考驗下佢地多個細路,會唔會影響到佢地既關係,提早預習下做咗老豆老母既生活係點
原來海之子係心胸肺外科醫生

on call 36小時

Inez呢類sporty既女仔幾正

佢跑步look好正
呢幾日一次過睇晒全職媽媽,保姆我最鐘意ceci,細路就ceci同elva果兩對都好乖好得意
尤其是千千倒瀉奶果集,elva問哥哥係唔係千千倒瀉,哥哥唔知要點答個樣真係好可愛,千千有集仲叫媽媽做姨姨,笑到我呢,哈哈哈哈哈哈!
raninbow同kit喺日本都好好睇,又搞笑表情又豐富好岩做節目。raindow影相果集睇到人都跟住開心埋呀,正,仔女有個咁開心既媽媽應該都幾幸福。
仲有,海之子都真係好搞笑下,有佢就有驚喜,now會唔會考慮整檔搞笑煮野食節目俾佢做呢?
同埋,湊細路我鐘意睇ceci同qq呢對,佢哋好溫馨又玩得好快樂,qq唔捨得佢果下真係睇到人眼濕濕!
呢幾日一次過睇晒全職媽媽,保姆我最鐘意ceci,細路就ceci同elva果兩對都好乖好得意
尤其是千千倒瀉奶果集,elva問哥哥係唔係千千倒瀉,哥哥唔知要點答個樣真係好可愛,千千有集仲叫媽媽做姨姨,笑到我呢,哈哈哈哈哈哈!
raninbow同kit喺日本都好好睇,又搞笑表情又豐富好岩做節目。raindow影相果集睇到人都跟住開心埋呀,正,仔女有個咁開心既媽媽應該都幾幸福。
仲有,海之子都真係好搞笑下,有佢就有驚喜,now會唔會考慮整檔搞笑煮野食節目俾佢做呢?
同埋,湊細路我鐘意睇ceci同qq呢對,佢哋好溫馨又玩得好快樂,qq唔捨得佢果下真係睇到人眼濕濕!

agger
有個咁大癲大肺既老母成個家庭氣氛都好好
之前仲有巴打話佢笑得好煩

agger

上面段野打左兩次rainbow都打錯
我覺得rainbow呢D做fd/女友/老婆,定做阿媽都好開心,近朱者赤你都會感染開心埋,不過有D人係假扮開心,係又笑唔係又笑,果D就真係煩膠,好似D電台節目主持有D就係呢類

From Cecilia Facebook

有聲

有聲

峰峰:NO!!
好好睇
好好睇

頂 你個名
聽日由頭睇多次先

有聲

峰峰:NO!!

海之子

agger

上面段野打左兩次rainbow都打錯
我覺得rainbow呢D做fd/女友/老婆,定做阿媽都好開心,近朱者赤你都會感染開心埋,不過有D人係假扮開心,係又笑唔係又笑,果D就真係煩膠,好似D電台節目主持有D就係呢類

好似佢私影嗰時咁,你真係會比佢既開心感染
原來海之子係心胸肺外科醫生

on call 36小時

好勁
突然發現原來jada唔係送洗手液
不過都係一個冇乜用嘅燈

環保回收咩

真係好撚cheap,其實都係睇佢地老豆

其實會唔會係啲仔女自發想送 老豆無叫佢地?
聽到inez同jada講唔怪得你琴日問我鍾意燈定唔知咩咁

冇計 其他3個家庭既爸爸都有同佢地一齊親子落手落腳做 係得jada個家冇 一定失色D
而且佢地都比其他家庭小朋友大個 已經冇呢支歌仔唱 加埋佢地成家成日都唔得閒

睇你有冇心姐,達達都請老師比時間佢兩個女,想的話總有方法

要西老豆抽時間同佢啲仔女整禮物?
下世啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞