呢排啲狗仔大隻咗好多

614 回覆
2679 Like 66 Dislike
唔係話唔操,可以分幾階段
當20下起跳咁
一黎1分鐘30下本身已經做唔到
二黎真係有人格硬想跟住做
做到整傷就唔好啦
唔係淨係下數
都要有重量先得㗎
瘦孟孟俾人打會可憐佢, 但係如果係學生日日比人打又唔見d 其他同學幫手.
大隻佬俾人打唔駛你可憐. 佢會操fit 再打過. 同理又可以吸引其他人既眼球.

瘦孟孟俾人打係無睇頭. 打死都唔會有人care lo.
純增肌計蛋白粉最方便

但係微量元素要靠平時飲食吸收
Push
我諗中共抄左你全家, 美軍都未來.

海外無復興武裝組織. 美軍唔會同你玩真的.

攝影師
操係鍛鍊你意志. 諗理一邊就知你係癈柴, 意見不值得參考.

返屋企捽碟la. 比狗姦都無人可憐.
咁你繼續係張床瞓 la.

唔train 班狗過來咬你無人可憐你.
train 左至少有機會走到. 少個手足擔心.
Push
https://www.guinnessworldrecords.com/world-records/501519-most-chest-to-ground-burpees-in-one-minute-male

世界紀錄先1分鐘做30下
連登仔睇黎個個都可以破世界紀錄
咁美軍操到大隻托咩,成日搵藉口唔操,成班廢柴手握力都唔夠,手槍都渣唔穩啦
做得一兩日變會咁快大

想增肌蛋白質要食得夠
成年人攝取建議係體重嘅0.8g,即係100kg嘅人要食夠80g
想增肌嘅話就食1.2g/kg

一塊雞胸100g有31g左右嘅蛋白質

買whey protein (乳清蛋白)嘅話一匙有20-25g左右

徒手訓練睇呢度
https://www.mr-sport.com.tw/weighttraining/beginner-bodyweight-workout.html

重訓可以睇呢個
https://www.peeta.tw/workout/hypertrophy/

建議自己睇多少少,上面嘅野唔係全部準確
你講得啱嘅,不過我會照操

講到被捕嘅人係比人呃出去,其實都幾侮辱人
唔好貶低手足嘅行為同覺悟
起碼老粒人都得la. 屈狗仔比錢你, 老強d 狗女.
操爆佢
咁你認為200萬人都要操到咁撚fit先叫有得打就算數啦
上年都依家一隻狗都冇死過你就知打陣地唔係香港人做到既野

練大隻媾女ok
去打杖就寧願搵多啲錢去移民啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞