Bitcoin / Ethereum / Crypto 集中討論區 (4)

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
但都忍唔住手再入準備下
How much?
How much
有冇師兄做緊binance活期
心思思想轉過去
橫掂放係wallet hodl冇乜搞作
visa用港幣試過都ok
master應該唔得
thanks. 我果張都係visa. 試下remove 再add 卡試試。
咪咁貪
呢家又唔係美金崩盤或者幣安執笠
7.68入過
https://twitter.com/binance/status/1322539048582393857?s=19
$1 million in $USDT was mistakenly sent to a #DeFi smart contract. The funds were mummified - locked forever.

#CryptoHorrorStories https://t.co/OBRGV3aw2h
唔係好明點解會永遠攞唔返
不過1m美金對市場基本上無乜影響
但p2p個價升返7.72-7.74
好事
個價越升 交易先越多
啲coin射錯鏈會永遠消失
$1 million射錯好on9
呢d都買二手傻左?
警方事後在被告住所的夾萬內搜出24個英文字組成的備份種子,能遠端取用事主的「冷錢包」。
斷正
好on9 點解出完貨仲keep住個recovery seed
邊個話買佢 問下佢買返嚟幾錢啫
嚇死
大家玩到幾大額先開始用冷錢包?
我覺得佢應該係想計成本姐,一個cold wallet 1k+, 我覺得如果你嘅投資未超過個cold wallet嘅價值都未駛買住嘅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞