Bitcoin / Ethereum / Crypto 集中討論區 (4)

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
美國客其實唔多選擇 Binance US好似未有futures玩
OKEx Huobi兩間都好似US client過唔到KYC
Deribit我唔清楚
其實唔關用唔用佢事,個人理解係而家似係bitmex呢種交易方式唔批( 收btc無現金交易), 如果一間出事可能之後下一間
琴晚以為btc 10488已經算低,侵仔幫我拉低左成100蚊
慢慢溝貨啦,重注一個價錢好高風險
其實我本金好細,冇乜所謂
ETH都跌咗好多
今朝21蚊賣左,笑左咁都有得解套,依排最低14時真係有啲騰
只計binance上過架個啲黎講,我呢啲固執追低派未試過遇過一隻咁離譜,專針對我呢類人,冇312都可以跌到312咁,深不見底
真係唔知,隻野神神化化我買個陣21即刻升到25維持唔夠幾個鐘之後幾日反高潮跌到14,升就升得少維持時間又短,跌就狼幾倍又時間長
Crypto.com無佐免手續費
想問下REN值唔值得揸
Strong hold 到傻左
全部紅晒
係得隻LUASWAP好生性
買咗隻comp 跌到仆街
日日都跌股升幣跌 股跌幣跌
sol現價抵買?
技術上有啲料到,但冇研究過佢tokenomics
renBTC市值高過REN唔知代表REN undervalue定係REN唔夠utility

另一個相似嘅project Synthetix最高市值asset sUSD得72M,renBTC已經有247M市值,如果淨係睇TVL 雖然SNX高過REN幾倍,但大部份value停留喺SNX staking
唉唔好刺激我了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞