Bitcoin / Ethereum / Crypto 集中討論區 (4)

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
有沒人睇trump future/ trump coin
個隻cls
趁佢病左 大跌時入左150粒coin

仲好玩過賭波 揸到大選完
算啦收拾心情 買隻沉左好耐嘅sushi 反正我都燈慣唔差在
你之前23買個時話買左好少,19.5買多好多?
唔怪得 我都係重注 21跌去14個幾日人都癲 之後見升返21平手即急急腳走 我放完佢好快跌返去17以為做岩決定 點知17去到夜晚一野拉到30 依個莊癲到朝早夜晚個價差成倍 就算當時唔否定佢遲早會升返但個心都頂唔住 依啲錢整定唔係我呢啲細膽人賺
唔好玩啲shit coin 啦,比你今次好彩賺到啲
下隻好快又會奶野
我好短暫時間試過追高/玩熱門野/玩大幣,個效果仲差,每個人岩嘅玩法都唔同,人地一開始食到uni條水賺幾倍但我唔得,我一路玩法都係等隻野變shit冇咁多人理先走去買,難度冇追高咁難
Ampleforth重上1蚊,睇嚟聽日可以positive rebase
其實3年前啲公鏈project仲有冇人玩?
Cardano EOS 同期果啲
shit coin 好易沉到一睡不起
同埋sushi 依啲玩yield farming賺黎賣就ok
一係就要食頭水,依家係買黎炒..好高危

我真係建議要多了解隻幣就買黎玩,唔好見佢沉左好多就博佢反彈
唔係話一定衰緊,但風險極高....
YFI
但係食頭水風險唔係仲高乜,wing/sushi/bel/flm依啲一上binance就買未好大獲,我wing之前21買都叫成功解套,但聽到唔少人買嘅價100以上都有,依啲只要衰一次足以致命,但我係相對低價買至少翻身機會大好多
就算會買yfi嘅人都唔會錯過其他defi頭水機會,除左yfi外uni已經叫相對好,其他慘不忍睹,頭先仲講漏左crv
識買咪賺
唔識就咪亂掂

買股票都係9成人輸得1成人賺錢
冇輸,玩左1年shitcoin甚至極端到312時本金仲係正數,明明我成日燈,只係慣左中意好低先買,反而我朋友成日買中,但自從高位追左中伏幣已經翻唔到身冇得再玩
新手問題
其實staking 個主要風險除左lockup日內賣唔出
仲有乜
特價時段
基本上全世界所有人都等緊trump消息
Cardano其實未正式出
EOS我覺得已經係冇adoption嘅ghost chain
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞