Bitcoin / Ethereum / Crypto 集中討論區 (4)

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
格sir 點睇後市??
我3.7幾賣鬼左佢算,唔貪咁多

而家呢d管理幣真係九成都會跌返落去...
俾你燈到係咁升
Wirex 張visa ? 用緊無問題。用Wirex 買crypto 可以用credit card 過港幣。唔洗蝕手續費
支那人真係玩乜都整死佢

就在社群為 Uniswap 慷慨的空投計畫歡呼之際,加密貨幣交易所中幣(ZB)卻傳來了糟糕的消息。根據獨立媒體人 Bitmaster 報導,17 日凌晨二時左右,中幣疑似發生系統錯誤,莫名開始對旗下地址發送粗估至少上億人民幣的加密貨幣;今(18)早,由於中幣已暫停服務長達 24 小時以上,官方團隊跑路的傳聞也隨之喧囂塵上。
以前聽到好多支那p2p爆煲跟住就會諗呢啲fintech好唔安全 但諗深一層真正唔安全嘅係支那人 由衣食住行就連廁所都比支那人玩爆過
有咩好玩?
點解係要玩支那人出既幣
點解要玩100%支那控制既野?
笑左第一次買sushi(唔靚位1.44買)都賺到錢
不過唔敢戀戰太耐頭先割左禾青
追返依幾日捐失再反賺1x%
31蚊做咗空
而家200幾,Ching 平倉未?
發現gas price會跟住Uniswap token個價升
點睇都係美金
如果尋日無放UNI
宜家已經賺個double
咪講左係大藍籌
咁你買左幾多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞