Bitcoin / Ethereum / Crypto 集中討論區 (4)

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
Source?
Ocean Protocol "pause"咗佢個smart contract
centralization同decentralization始終有兩難情況

https://twitter.com/oceanprotocol/status/1310154281505390592
你地用咩Broker, 唔想比身份證認證
凍過水喇
你篇文都話轉咗去馬爾他,Binance一直都係regulator shopping,邊度監管寬鬆就去邊
不過而家都轉緊正,Binance US攞晒牌喺美國經營
要由fiat currency轉去crypto絕大部份地方都要KYC
想用外國exchange可以睇睇有冇得銀行電匯去Bitstamp/ Kraken/ Coinbase/ Gemini,或者直接去Circle用美元買USDC

呢啲全部都要KYC,但背後資金或者總部唔喺中國/香港
完全唔駛KYC我估得Bitcoin ATM,不過貴好多

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1v1ghGoOKv1NwyePapqbYRSQ4L3zRn8p-0GnVNRPgvDM/edit?usp=sharing
21.3買左wing
買幣習慣係咁 永遠唔敢追岩岩上架個水
到跌返咁上下比壓倒性多人屌就買
係呀 不過唔好意思黑到你 隻衰野跌返落去
有冇啲非支嘅交易所推介下?
定係其實用binance真係冇所謂?我見都好似好多鬼佬用
Crypto .com
有短炒陰影 想賺盡每一次幾至幾十%而失大利
結果一放就升成倍以上遇過好多獲
二黎怕dum心又怕煩
不過頭先短暫25.x時冇放係有啲後悔
固定唔增發
但有寫最大供結量係10,000,000
呢間嘢HQ其實喺香港,要守國安法
個陣想入kraken 啲錢未到而家360都唔知點買
Kucoin hacker開始賣幣

0xeb31973e0febf3e3d7058234a5ebbae1ab4b8c23
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞