[親生仔] Google Pixel 討論區 (47) 4a到貨未?Android 11 released 白卡勿入

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
Fixed
Thanks
之前講到想借部pixel 嚟拍條片講 iOS vs Android
但無人借比我
我想問上網收部 pixel 3 XL $1000 抵唔抵
唔係XL up錯
Pixel 3 先岩
一嚟拍呢條片
二嚟拎嚟打下機
https://youtu.be/5Ot6ufCy3jg
唔洗拍啦 睇依條片is ok 人地幫你拍埋
手指
Google屌你老母個腦係咪坐住咗
買到咁撚貴
Pixel buds connection issues有冇update
如果P5賣699
真係買4xl算
呢個真 仲貴過減價pixel 4係咩玩法
除非有Exclusive function, 唔係就Big brain Google

兩部頂一部
pixel 5會唔會有double sim slot
5個mon 好似仲細0.2 吋
老老實實,借比你拍片至少一日,用緊嘅又點借比你玩一日然後用緊嘅又有私人資料,唔知你係拍benchmark定咩啦,但部機裝左唔同野已經會有影響

通常拍片一係問啲電話舖借機,但你私人拍野唔知肯唔肯借比你
同意, 等black friday先
夠膽死同S20FE 同價
咁睇上面條片算啦
你唔係拍條片自己睇掛理解唔到你想點

終於!!!
幾吸引

如果4系列有wide angle lens 我一早狗衝咗

但畀你地講一講
貴咁多但pixel 5只用次等u
真係唔係好抵

希望有d好勁既pixel技術睇下..
原本由mon最底拉上去hold係一個位就可以開返頭先用緊嘅app

唔知做咩今日無左由下拉上去淨係識出返home screen
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞