[親生仔] Google Pixel 討論區 (47) 4a到貨未?Android 11 released 白卡勿入

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
仲要只係2800..
初頭我都只係買嚟做後備
跟住主機都賣埋
https://youtu.be/qBURYsH3Wzg

點解我部pixel 4 xl 冇hdr 揀?反而4a 有
睇嗰條片有冇hdr,唔係條條片都有
https://youtu.be/FcEVbVrNIyg
我睇這條.....冇㨂hdr

我有wo, 用緊pixel 4 xl
我冇.....
我p3都有
想整部4a 5G比老豆應該貴多幾百蚊?
巴打識自己整4a 5g?過程可唔可以放上嚟睇吓呀。
貴多千幾
9月30號咪發佈會 巴打你係咪覺得自己好好笑
你仲好笑啦,連你自己都識講9月30號先發佈會,咁條問題叫人點答呢?連登有未來人定係有Pixel Group嘅員工呀?定係可以求鳩其咁答你,“係呀,貴3百到囉“?

好心買俾屋企人就買翻三叔/屎為/iPhone啦,個d年齡層嘅人大部份都唔識用原生Android,想做孝子但實際上係玩鳩自己老豆嘅
你咁講法 以後所有電子產品係發佈會之前都唔好討論啦
同埋就係我老豆用samsung中價機 用左無幾耐就lag機
我先想佢用pixel 咁有咩問題?佢既用途都係用銀行apps 打電話打出打入 睇下新聞 我唔覺得呢d有幾難學
從來都講係你條問題無討論空間,唔使拉哂其他所有嘅嘢一齊講嘅每樣嘢講到最盡講死佢係共狗慣用做法,改下啦

對於你嚟講實唔難學,買俾屋企人用翻大路牌子嘅原因第一係你永遠唔會想像到佢個年紀嘅人係有幾難適應新事物,連個 UI 轉左少少都需要比2-30歲嘅人多嘅時間去適應,第二係萬一佢唔適應新機,仲有用大路牌子個d豬朋狗友教佢,唔係咁多長輩願意問後輩 ga
pixel4a 聽完電話/whatsapp錄音 唔識自己著返mon係唔係正常?要撳兩野power button先著到
係咪用咗黑邊mon貼?
咩都無貼 平時光暗都識自己調
no
如果google整built in ultra wide一定會配software減少distortion
pixel built in=moment lens
實ok
cod都ok
btw 馬會app完全係垃圾天大笑話 lag到呢
條友都講得ok
reboot 唔得就long press power off入safe mode
再唔得就factory reset
再唔得就rip
Wait,你遇到d咩問題?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞