[親生仔] Google Pixel 討論區 (47) 4a到貨未?Android 11 released 白卡勿入

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
我 Pixel 4a 用 airpod pro同 Jaybird Vista都無斷斷續續咁嚴重,個interference好似好勁咁
快啲發佈會啦
而家部電話又壞主鏡又爛背叉電成日斷又遲著mon
尋日連開關掣都裂開兩邊
P3啲QC真係唔撚掂
究竟有乜嘢問題點解我好似冇事
thx巴打搞到而家想入,但過多排就black Friday, 好爭扎
睇多排先
嘩屌咁驚嘅
摵左都仲有事第一次聽

Screen On左7個鐘 只係用左一半電
岩岩仲要黑仔咁跌一跌 裂開左既開關掣得返一邊
有冇人玩開puzzle and dragon ?
知唔知android 11玩唔玩到?
用咗咁耐先爛就唔係qc問題,係用料問題
兩年就裂掣,離譜左啲喎
仲有主鏡對焦fail見鬼佬都有講
3a+ vista here
你隻vista會唔會有時唔識connect去手機 要放返落charging case再撳制pair先得我一路都有呢個問題

但自從升咗an11都未有過究竟乜撚野事
不過咁喎巴打
發佈會→開賣→ship唔知要幾耐先到手
頂唔頂到咁耐
pixel2xl 裸跑有時都有問題 有時gboard打字最明顯
真 我部pixel2xl sot得3個鐘多啲 個mon間唔中忽然黑半秒 or有雪花
好想快啲換 應該等唔到black friday
我都想快啲發佈
目標劍指 pixel 5
我而家用緊部廢機頂住就嚟用到發火

如果pixel 5 出嚟嘅feeback唔好
我可能要屈就用samsung S20+

因為我用部廢機已經頂唔住了
再等都唔係辦法
主鏡對焦fail我部P4都中
我部 Pixel 4a overall 個touch 都算無問題嘅
Same,既然上左 Android 11無就唔深究住啦
Pixel 4a表示 心大心細只會錯過好多美好嘅嘢
我部機終於到香港
好似同機
其實有冇人試過唔用佢個3.5 hole, 用type c headset 插叉電位聽唔聽到歌?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞