[親生仔] Google Pixel 討論區 (47) 4a到貨未?Android 11 released 白卡勿入

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
等pixel 5
唔喇,之前就2轉4,等6先會換
5號買4a終於過數
但都係未到shipping status
香港最快咩方法買到 Pixel 5 xl
申利: 一年P3廢機
自己買

btw有5xl既咩?唔見有rumours
係咪要3以上先得
estimate delivery係幾時?
我8號買仲未過數,estimate 29/9 - 5/10
Simplified Cangjie
不過冇再更新
有冇人知點解Amazon 個網無左google賣2700既pixel4a link?
依家得番3900蚊既pixel4a link
想幫兩老換手機都唔得
Amazon自己冇貨呀
頌有冇邊間有得網上訂?
官網搶囉
飛去美國買
終於有機玩啦
非常滿意!
連登同google search都可以set唔用內置browser 咁你用連登開fb link就會直接開fb app
openrice嗰個 可以去app info睇下佢有冇open by default呢行 入面有得set次次都用app開定點 如果冇就係app唔support
welcome
你遲咗,琴日仲有,等一下批貨
終於幫部pixel2換走粒澎漲既電
順便換mon貼 再戰幾年
我講緊個問題係唔關Google search內置browser事
我已經set左用app開支援既連結 Google search result顯示個網址係支援list入邊 亦都係可以用app開到 不過就每次都要我揀用app開
你講fb個例子唔係我上邊咁講緊同一樣野 我就咁click openrice支援既link都會直接用app開 而唔係好似我上邊咁講 係Google app入邊search result開唔到既唔同

google app->settings->general->open web page in app

睇下有冇enable
有冇人試過有電話打黎但部電話冇任何通知/反應
都係事後對方有留言sd訊息黎先知
我諗應該係講緊呢個 不過都係唔影響 我試晒開同關 只不過係影響開個result係咪用內置既browser 開返openrice條link就會出現返我上邊個問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞