[親生仔] Google Pixel 討論區 (47) 4a到貨未?Android 11 released 白卡勿入

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
係咪啊 而家返去更新先
屌你老味google
active noise cancellation應該係硬件上嘅限制?
睇清楚先啦
你覺得ok咪買囉

我就用開d超低 interference嘅真無線, 條友寫得出 something still ready screwy 應該佢即使身處外國, d interference都仲係好明顯

我自己就真係唔會試伏, 等下代啦

更完
快d行出街試下, 尤其依家落緊雨
應該係,再整過宜家好啲
我買過一次, 實在太難痴得好所以我依家無用
Dbrand 用得耐會自己甩
d 膠唔知點解會解體
大約三四個月d 角位就會開始甩

iPhone 7 8 都有相國情況
好彩無用得耐姐
我轉左用 toast made 嘅 skin

好正二月到依家都無出事
咁我又未試過喎 但係終於唔係case嚟 所以都驚驚地跌
唔該哂ching, 咁有冇話有咩function 或者app (例如 銀行app) 唔root 機係香港會用唔到, 我剩係知pixel4 個motion sensor 會用唔到
咁岩爆左手機moon,想知邊度有Pixel 4a 現貨可信可買?
印象中係VoLTE, WiFi Calling同埋Call Screening
鬼域
想問我以前部電話燒咗底板 如果整得返
以前whatsapp啲record仲留唔留到?
我尋日買咗pixel4a 原來唔記得將以前部舊機備份 冇曬啲whatsapp record

用咗大半日返緊屋企仲有50%電 滿意了
$2800唔使!真心抵用。
google drive同本機備份都冇?
如果有本機備份,一係喺sd card一係喺部機internal storage
sd card: 睇下whatsapp嘅目錄有冇backup檔
internal: 燒底板好可能救唔返d資料,問下整機嗰個救唔救到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞