[親生仔] Google Pixel 討論區 (47) 4a到貨未?Android 11 released 白卡勿入

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
S10+宜家係10想UP11 , 是咪要自己上網搵更新檔 , 入設定更新話我10己經係最新
有冇人用語音輸入,用唔到自動標點符號功能,已經將google更新到最新,見iphone班友可以讀符號好爽
個前鏡越整越窄。其實好多肥面人想 wide d 囉。
Samsung機嘅update要Samsung自己出番
Pixel呢邊係唔關事(只能夠當係預告)
有無巴絲用緊pixel 3都想換pixel 5呀?
愈用愈嬲等換
用左一年已經係咁自己重開
咩事令到你咁嬲...
我部Pixel都升咗android 11
唔覺有啲咩大問題
loop boot 死症
有冇巴打升咗上11之後聽親電話都誤觸?? 今日公司聽個電話佢同我開個speaker 左右隔離聽到哂...

仲有用face id unlock 時會freeze, 頭一次咁嗰時嚇到我...
無知一問想知其實 s765g 對比 s855 係點
用緊 sony x5 諗緊好唔好回歸 pixel (之前用過 pixel 2)
本身平時會睇下戲打下機影下相 (唔拍片)
宜家 sony x5 效能黎講對我係夠
所以如果 s765g 係差唔多咁我就 ok
765G,大約845
samsung機問pixel用家, ching係咪搞緊笑
必換
咁835 同765g比呢

btw..pixel5 定價好似係hkd5700
之前既太陽拳
而家主鏡唔識得autofocus
叉電好難隊到岩位成日插入但冇電到
sensor間唔中先work,要work就要狂重開機
有時late screen wake up搞到著mon等幾秒先有,跟住會因為lock screen關係又好快熄返
仲有啲比較minor既 聽電話會有好微弱干擾聲

跟手聽大家講升11之後有啲問題,肯定升完之後大把麻煩野都係咪搞我住
仲有就係粒開關掣裂開兩部分
早幾日冇撚埋其中一邊
係就係正常用到既
但一部旗艦機喺正常使用下唔suppose會有咁多問題囉
我用咁耐p3都只係幾日前喺碌架床唔小心跌過地一次 仲要部機有鳩笠既
咁又好過835嘅
765g機唔買支那機嘅話部部開價都5000up
高通冇對手就獅子開大口,所有有5G晶片嘅都好撚貴
如果唔係差好遠(spec) 可能買4a5g算 不過2部都好似冇wifi6 有d失望
你都係唔好上11啦
你入得嚟呢度問s10+證明你唔撚識
上咗11你都唔識用啦
HSBC APP update完唔support 4A 指紋?
我想問你地係咪pixel 3 ?
我連方形而粒制都無
4a
頂。。。。我成功cap到。。。。。
更新完轉左制
同時按住電源按鈕和調低音量按鈕數秒鐘。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞