[親生仔] Google Pixel 討論區 (47) 4a到貨未?Android 11 released 白卡勿入

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
咁唔怪得唔同la...
樓上幾個人都係咁樣覆我。。。。
我一開頭就講左pixel 3
pixel2都有cap screen粒掣

3都係咁cap
實會啦 早買早享受 遲買平幾舊
765g=835
打錯,845>765g>835
用緊 x5 我都考慮緊 粒 u 真係差咁啲
pixel 4 $499
我部p2xl 用835
如果隔咗三代粒u差唔多效能
冇計, 個GPU 差太多.
似乎呢個都係我個問題, 今日miss咗好多電話
今日再打多個電話, 都係同我default 開個speaker!!

講起miss 電話, 我有啲電話入嚟但冇響, 過後就show咗miss call , 但唔係block 咗嘅contact
俾你咁講, 原來我部3仔都係叉電有時detect唔到, 要上下反轉插
真google迷
祝您下一部順順利利, 用足佢3年升級
我覺得呢部係核電
想set routine俾google assistant等佢幫我夜晚嗰陣熄always on display,朝早開返
就咁叫佢turn off ambient display佢會明

但係喺routine嗰到set佢會以為我講chromecast
可以點搞

加埋on my phone?
冇用
應該係台同機唔十卜多啲
我用4A,打電話/ 接電話時多數唔會由4G跳落3G,會直程冇埋network,搞到佢打出一個電話前要轉channel,搞勁耐
可能十次有一次先識落3G
所以會唔會Pixel 5根本唔係用765g,得pixel 4a5G先係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞