[親生仔] Google Pixel 討論區 (47) 4a到貨未?Android 11 released 白卡勿入

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
冇事了
美馬個價又落番349
cap 唔到圖
佢彈個系統或應用程式不允許出黎
有無人知點搞
有啲app set左唔俾cap
eg:chrome incognito mode
cod 我依家用緊S10+係順但部機好熱wo
S855都咁, 4A用S765會無問題?
請問Amazon renewal 4 xl有無伏
464usd 好抵
有冇速成輸入法好用,想搵啲好似iphone選完字下次會彈到最前果隻
同埋喺連登點入啲fb link 佢唔會喺fb app入面開嘅
求救,唔該巴打
先用chrome開之後就自動彈去其他Apps到
視乎畫質
你地會唔會熄晒d Animation?
0.5
4a有冇得校做0.5?
0.5會用小d電定多d電

電量應該冇乜分別
純粹感覺上load快啲
係咪都要開返開發人員選項入面較?
想用機背double tap/triple tap可以用呢個apps頂著先 不過double tap好易誤觸 我暫時都係用triple tap黎screenshot

https://forum.xda-developers.com/android/apps-games/app-tap-tap-double-tap-device-gesture-t4140573
4a原廠出盒有冇screen protector?
已經有無數開箱video…
自己搵答案啦
姐係 用連登App入面開link 點都係會用番連登做browser咁?
問多次有冇速成輸入法好用,想搵啲好似iphone選完字下次會彈到最前果隻
求各位巴絲分享,佢本身個GOOGLE KEYBOARD速成啲排字勁ON9 成日都要特登擴展佢再選 定係佢有得設置我搵唔到
真係唔好買呀巴打,interference勁到行係條街度基本上聽唔到咁滯

所有空曠地方都會聽唔到 唔好買
cedime
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞