[親生仔] Google Pixel 討論區 (47) 4a到貨未?Android 11 released 白卡勿入

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
a系列一直都有3.5mm哦
skip pixel 5繼續用4 xl,要5G我寧願買tab好過
In Canada, Pixel 5 128GB = 799.99CAD
https://twitter.com/evleaks/status/1309169261735280641

Pixel 4a $479 CAD (US: $349.00)
如果係咁估計會賣$599
dhl有得揀自取點,7仔都有得攞,留意返個dhl sms, reply返就得,如果收唔到就打過去啦
多d用個腦
感覺上5仔好似係做到一半想放棄嘅野,求其做到部機就算,同4a5g都冇乜分别,之前同samsung合作做soc嘅news都差唔多一年,係咪已經準備緊出新系列,所以pixel 5就求其算
今年black friday係咪都會做折?我諗緊宜家入,定等到black friday先入 4a
google個keyboard打速成個backspace㩒第一下唔係delete咁反智嘅
開始對pixel5無乜期望
明明2,3,4都設計得幾靚 宜家倒退翻轉頭
咁咪伏曬全世界
到呢啲日期 應該leak得嘅都係無誤
如果啲spec真係咁
咁4a5g同5分別唔大喎
can it justify it's price difference
who knows?
5700中階U都有啲貴
同部a系列嘅機差2gb ram 真係大倒退
仲要部p2升完android 11之後 lag咗
主鏡頭咁多年又係得1200萬 唉
今年想換機 真係考信仰
4XL 用家
用 765G 平過 865 都可以接受
但解像度降低到 1080P+
萬年 12MP sensor
2020 年仲係雙鏡
無 XL 版本
唯一可取係四邊 bezel 一樣闊度(好似係
可以慳返啲錢
唔敢升11住,等穩定d先

咩玩法
唔同市場
三星機影相啲色都真係幾柒
長曝光又冇AI support搞到勁多白點
BLM?
而家佢退件寄唔出,可能試下另一個收件地址再試下
純粹FF
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞