[親生仔] Google Pixel 討論區 (46) 4a到貨未?Android 11 released 白卡勿入

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
6p 退化成5p
bellroy 官方果d成3舊幾水,我諗住買d平既硬膠殼呀
平就淘寶囉
個智能文件夾又真係幾智能 之前懶得改名
以太網加密狗共享共享
所以我先遲遲冇pin到,搵緊d好d嘅翻譯
最後咁樣覆 Yes there might be some technical issue. you just cancel this and place new order .
你個CS可能Hea答你咁
咩係共享表 同智能文件夾姐邊個?
依家刷緊cs
條友好hea 搵過第二個先
有呀
我較到85%就響
以太網網絡共享 (tethering)
使用USB以太網絡適配器(adapter) 共享互聯網
ethernet dongle (USB to RJ-45 adapter)

Ethernet tethering
Share a tethered internet connection with a USB ethernet dongle.

你講吖嘛 翻譯好快咋
問咗第二個佢都話 重新落單中咗bug
共享表 Sharesheet
我估係呢個

智能文件夾似係 推薦(或者整理好)某類app放入同一個folder

我自己試下 改變運送速度 再改返正常 就快咗
我用舊電話臨瞓前叉電,最多叉到90%,最後10%會喺我鬧鐘時間前叉好

好撚嬲 有冇人知我嘅心情
有冇人升咗11之後個touch怪怪哋?
我部機嘅問題包括
向上掃想返home嗰陣佢經常哋變咗同我撳咗一下最底
掃緊連登嗰陣會冇啦啦亂咁幫我撳咗一下 例如我load到啲圖嗰陣會random咁幫我撳落啲圖度
你哋有冇類似問題?
不過驟眼睇嗰條bar係咪真係有用
我今朝訂嘅
我另一個ac都係同你一樣 我而家等緊邊個ac會早啲出貨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞